Inlägg från: Drottningen70 |Visa alla inlägg
  • Drottningen70

    Soc delar ut liserbergsbiljetter

    Ja stackars dig som ligger vaken om nätterna och våndas över att några mindre bemedlade barn får en rolig dag.

  • Drottningen70

    Du och dina gelikar äcklar mig oerhört TS. Att din familj för tillfället får skära ned på standarden som de flesta andra under föräldraledighet, alltså under en begränsa tid gör att du jämför dig med barn och familjer som under lång tid lever på försörjningsstöd. Dessa extrasaker som du i din vidriga missunnsamhet grämer dig över är i långa loppet en samhällsinvestering, som gör att barn i sådana familjer hamnar mindre i utanförskap och får mindre psykisk ohälsa och har större möjligheter att må bra och bli bidragande vuxna. Att för en gångs skull få komma tillbaka till skolan i höst och också kunna berätta att man gjort nåt speciellt är värt mer än guld för dessa barn. Som sagt TS, du och dina gelikar äcklar mig nåt oerhört. Tvi!

  • Drottningen70
    vfja skrev 2014-07-01 15:18:59 följande:
    Skitsnack att Lisebergsbiljetter förhindrar psykisk ohälsa. Det handlar om skattepengar, inte någon rik miljonär som skänkt pengar till behövande.



    Dum som ett spån måste man vara om man inte fattar att det handlar om ett erbjuda barn i familjer som går långvarigt på existensminimum nån slags skärva av normalitet och inkluderande. Det kan handla om lisebergsbiljetter, en cykel eller terminsavgiften till fotbollsklubben. Och jo sådana möjligheter kan vara en helt avgörande "vaccinering" mot utanförskap, gängmentalitet och psykisk ohälsa. Givetvis krävs det en viss förmåga att tänka i flera led och att begripa lite mer komplexa samband för att förstå detta. Egenskaper som jag givetvis förstår att du inte har. Förutom att glädja ett utsatt barn (som är ett skäl så gott som något) så har insatser av denna typ en gynnsam effekt på hela samhället. Inklusive din börs.
  • Drottningen70
    Anonym (FEL) skrev 2014-07-01 15:41:14 följande:
    Lever man på soc så pass länge att man inte hinner ordna upp sin ekonomi så pass att man kan bjuda ungarna på en kväll på liseberg under hela deras uppväxt så är man inte utsatt, bara jävligt bekväm. 



    Du har uppenbarligen ingen aning om hur många väldigt sjuka människor som nuförtiden är hänvisade till att gå på socialbidrag för att de är utförsäkrade och inte har några som helst möjligheter att "ordna upp" det. Grattis, måste vara skönt att vara så blind. Men även OM situationen är föräldrarnas fel, för att de är lata eller inkompetenta, så är det för BARNEN man ordnar dessa möjligheter.
  • Drottningen70
    Anonym skrev 2014-07-01 15:41:23 följande:
    Mig veterligen finns det inga pengaträd. Att tro att slöseri av den här typen inte påverkar stadsdelarnas budget för andra saker är om något efterblivet.



    Du saknar förmåga att förstå komplexa sammanhang. Dessutom är du empatilös. Säkert sverigedemokrat.
  • Drottningen70
    DeadMexican skrev 2014-07-01 15:41:43 följande:
    Var jag korkad här eller i andra trådar?



    Andra
  • Drottningen70
    Anonym (Fattig) skrev 2014-07-01 16:07:07 följande:
    Eller att jag ger bort saker där kanske...



    Troligt... Haha...
  • Drottningen70
    Anonym (Fattig) skrev 2014-07-01 16:28:10 följande:
    ...

    Jag ställde en fråga. Och jo, jag har gett bort en hel del via olika fb-sidor.

    Du har ingen, absolut INGEN aning om mitt liv! Men drar slutsatser (felaktiga) baserade på en fråga jag ställt... Trevligt. :/



    Det är inte ditt liv vi drar slutsatser om utan om din personlighet.
  • Drottningen70
    Anonym (Fattig) skrev 2014-07-01 16:57:48 följande:
    Ja, för det var ju bättre eller?



    Så går det när man så tydligt visar vilken ogin och missunnsam själ man har....
Svar på tråden Soc delar ut liserbergsbiljetter