Inlägg från: Anonym (Bruden TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bruden TS)

    släkting kom till bröllopet i vit långklänning...?!

    Hennes klänning var hellång och väldigt lik en brudklänning. Folk på bröllopet (typ vänners respektive som ej känner oss så väl) gratulerade henne och misstog henne för att vara bruden. Hon hade dessutom frågar mig innan och jag sa att vit långklänning inte var okej...

  • Anonym (Bruden TS)

    Alltså, det är såklart ingen jättegrej, ville mest höra om det bara var jag som tyckte det var ett jäkligt konstigt val av klänning...

  • Anonym (Bruden TS)

    Sorry. Missade att man inte fick fråga om, fundera över eller diskutera småsaker på publika forum. Så dumt av mig...

    -_-

  • Anonym (Bruden TS)
    Currykoalan skrev 2014-07-02 22:28:37 följande:

    Var det någon som tagit studenten relativt nyligen och som inte hade så mycket annat mer högtidligt i garderoben kanske? Eftersom det nu var en ung människa kanske hon inte varit på så väldigt många bröllop, och tänkte att det var bäst att ta det mest formella som fanns där?


    Alltså, ung och ung, 28 är hon..,
  • Anonym (Bruden TS)
    Anonym (m) skrev 2014-07-02 22:31:57 följande:
    Så tänker jag med!Alla har inte uppsjö av högtidskläder.
    Har sett hennes enorma garderob och vet att hon har andra klänningar. Dessutom frågade hon mig om detta innan och jag sa att jag inte ville att hon skulle ha vitt.
  • Anonym (Bruden TS)
    BandAnna skrev 2014-07-03 08:27:14 följande:

    Äh chilla TS.
    Dels var det inte ditt bröllop och dels så är det brudens och brudgummens business att bry sig om det där.

    När jag läser trådar som den här blir jag så otroligt glad över att ha vänner som verkligen inte bryr sig ett dugg om det där med dresscodes.
    Det senaste bröllopet jag besökte var när en av mina nära vänner skulle gifta sig. Det var det som att delta i Woodruffs freakparade.
    Man hittade allt från finklädda damer, till unga tjejer i korta kläningar, till hippies i haremsbyxor och svartrockare i sina utstyrslar. Och oj så roligt och gemytligt vi hade allihop.


    Eh jo det var mitt bröllop? Annars hade jag ju inte brytt mig! Därav signaturen bruden TS?
  • Anonym (Bruden TS)
    Anonym (hm) skrev 2014-07-03 11:47:51 följande:

    Vem bryr sig ens om dresscodes nu för tiden? Hon kanske inte trodde att det spelade någon roll? Det är ju trots allt 2014 och inte alla har vita klänningar på bröllop nu för tiden heller. Jag hade helsvart bröllopsklänning på mitt bröllop, och alla gäster dök upp i olika slags kläder, allt ifrån vita långklänningar till svarta korta klänningar med stay ups och jeans och tröja och hipsterstilar osv. Spela roll? Stor grej att haka upp sig på? Förmodligen hade hon ingen aning om att det spelade någon roll, hon hade nog ingen baktanke med det direkt.


    Läs ordentligt: hon frågade mig innan och jag sa nej till vit långklänning.

    Självklart sabbade detta inte hela bröllopet osv, utan det som stör mig är att det kändes som att hon ville markera något, provocera eller typ suga efter uppmärksamhet. Hon är liksom snart 30 och har varit på många bröllop förr, så detta var högst medvetet.
  • Anonym (Bruden TS)
    fluu skrev 2014-07-03 11:55:30 följande:
    Jag håller med om att det var otrevligt gjort av henne när hon nu frågat. Men,som sagt, vem är det som mår bra av att du ältar detta?
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
    "Ältar"? Jag har skrivit några inlägg i en tråd på fl vid två onlinetillfällen under två dagar. Däremellan har jag inte ägnat det en tanke.
  • Anonym (Bruden TS)
    nymedlem skrev 2014-07-03 12:06:32 följande:

    Jag hade inte brytt mig alls men förstår om du tycker det är jo om hon överglänste dig? Yngre och vackrare kanske?

    Däremot tycker jag det är oerhört konstigt att era gäster inte vet vem som är bruden?

    Hur gifte ni er? Var hon brudtärna och stod vid din man?


    Tex våra arbetskollegor var ej bjudna till kyrkan och middagen men kom till festlokalen senare på kvällen. Deras respektive har aldrig träffat oss, och därmed tog de fel på henne och mig.

    Jag är för övrigt yngre än henne, och även om det hade varit tvärt om så hade det verkligen inte varit ett problem alls. Jag älskar vackra kvinnor och känner mig aldrig hotad av någon annans skönhet.

    Däremot tyckte jag att det var rätt knäppt att klä sig som hon gjorde. Att medvetet klä sig i något som vi tydligt och uttryckligen sagt nej till känns inte helt normalt och välvilligt, kan jag tycka.
Svar på tråden släkting kom till bröllopet i vit långklänning...?!