Inlägg från: Anonym (Greta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Greta)

    släkting kom till bröllopet i vit långklänning...?!

    Anonym (Bruden TS) skrev 2014-07-03 11:37:55 följande:
    Har sett hennes enorma garderob och vet att hon har andra klänningar. Dessutom frågade hon mig om detta innan och jag sa att jag inte ville att hon skulle ha vitt.
    Vilket gör det ännu mer respektlöst. Hon har alltså medvetet valt vitt på ett bröllop, trots att hon visste om att det inte är önskvärt.

    Vi hade en liknande situation på vårt bröllop. En av våra närmsta vänner hade då en flickvän som vi inte var överförtjusta i, men eftersom han tyckte om henne, så försökte vi också. Givetvis blev hon också inbjuden till bröllopet. Vi valde den lägsta klädkoden för att inte sätta någon "press" på gästerna, alltså klädkoden kavaj. Hon frågade mig vid tre olika tillfällen före bröllopet om klädkoden och vad hon kunde bära. Jag sa "Helst inget helvitt, muskort eller extremt urringat". Jag tycker inte det var alltför höga krav. Jag vet också att denna tjejen hade en stor garderob, många fina klänningar. Vad väljer hon då att bära på bröllopet? Ett par skyhöga zebrarandiga skor plus ett axelbandslöst linne (ja, jag kan inte kalla det klänning) i en ljus, ljus beige färg (typ ivory) som var extremt kort och som hela tiden gled ner. Givetvis förstörde det inte hela kvällen för oss, men det är så otroligt respektlöst kan jag tycka. Speciellt eftersom hon hade frågat vid ett flertal tillfällen om just kläder och då medvetet väljer exakt det jag bett henne undvika.
  • Anonym (Greta)
    Anonym (hm) skrev 2014-07-03 11:47:51 följande:
    Vem bryr sig ens om dresscodes nu för tiden?
    Väldigt många. Jag personligen skulle tycka att det är väldigt tråkigt om det försvinner.
  • Anonym (Greta)
    Jeaninne skrev 2014-07-03 11:52:18 följande:
    Det där lät faktiskt som om hon gjorde det av ren elakhet emot dig personligen.
    Ja, det är jag helt övertygad om. Jag och den här tjejen har historia, före hon blev tillsammans med min mans bästa vän. Under hela deras förhållande visade hon väldigt tydligt att hon inte var intresserad av att lära känna oss och begrava gammalt groll, som tex att hon under högstadiet kastade ägg på mina föräldrars hus och var allmänt elak och otrevlig. Så ja, jag tvivlar inte på att hon gjorde det väl medvetet.
Svar på tråden släkting kom till bröllopet i vit långklänning...?!