Inlägg från: Annika 702 |Visa alla inlägg
  • Annika 702

    Höggravid och nu är sambons chef arg. Vad gör vi nu?

    Vilken märklig högsta chef. Jag hade nog låtit företaget betala hotellrummet och sen åkt hem efter jobb iaf om jag var din sambo. Som sagt kan inte högsta chefen bestämma hur din sambo spenderar sin fritid så.... vill chefen betala för hotellrum så fine. Det är din sambos ansvar att se till att han är pigg nog för att utföra sitt jobb. Man kan vara trött av andra orsaker än att pendla (för övrigt så är det hyfsat många som pendlar den tiden varje dag).

  • Annika 702

    Jag förstår er oro inför att chefen ska få reda på om sambon verkligen är på hotellet eller ej, man är såklart rädd om sitt jobb. Jag önskar att din sambo vågade tuffa till sig mot chefen. Det enda chefen behöver bry sig om är huruvida jobbet blir väl utfört eller ej. HUr din sambo väljer att spendera sin fritid på eller hur ert förhållande är har han inte med att göra.
    Din sambos närmsta chef bör kunna hjälpa din sambo att göra sin röst hörd. Om det är ett dubbelrum din sambo fått bör det inte vara några problem att du också sover där - tycker knappt att chefen behöver veta. Ring hotellet och kolla. Så länge det inte kostar chefen extra kan han inte bry sig. 
    Stå på er. Kom ihåg att arbetsgivaren är beroende av din sambo också!
    Lycka till!

  • Annika 702

    Tror man kan ringa och fråga både vad som gäller generellt och vad gäller just för din sambos bokning även utan bokningsnummer. Det bör ju vara bokat i hans namn alternativt företagets namn. Gör det - så hade jag gjort. Chefen kan ju rimligtvis inte tro att sambon blir tröttare av att ha dig sovandes där - det är ju normalläget !

Svar på tråden Höggravid och nu är sambons chef arg. Vad gör vi nu?