• Miaomiao

    Följas åt tillsammans till ett plus - ÄL juli

    hej! jag hoppar in här! jag är 35, och har två barn 07 och 08, och nu planerar vi en 3:a, ska bli underbart! Slutade med p-piller inte så länge sedan och har fortfarande oregelbunden mens. Första riktiga mens kom efter 28 dagar, och andra riktiga mens kom efter 21 dagar, så jag vet inte när jag har äl. Ska köra med tester, men med risken är hög att vi missar äl i juli då maken och jag kommer att vara ifrån varandra 19-25:e juli, och jag tror att äl kommer att inträffa just då. Men vi får se.

  • Miaomiao
    FruToria skrev 2014-07-17 12:39:21 följande:

    Hur går de för er tjejer ?:) kanske dags för en BIM lista. Ni kan väl alla skriva upp när ni har ( utom ni som redan skrivit ) så kan jag fixa det :)


    Vet inte exakt när jag har ÄL (oregelbunden mens) men tror att BIM kan vara tidigast 1/8!
  • Miaomiao

    Ingen äl idag tyvärr (gjorde ett test), och imorgon åker jag iväg och träffar killen först på fredag, så risken är hög att vi missar äl den här gången (om den inte väntar till på fredag det vill säga :)). 

  • Miaomiao

    Tror inte min äl väntar till på fredag (tills killen kommer hem alltså). Tror att det är på g nu. Så vi missar den här månaden antagligen... Får sikta in oss på en maj-bebis med andra ord.

  • Miaomiao

    Vi missade tyvärr juli-ÄL precis som jag misstänkte eftersom killen är bortrest. Vi siktar in oss på augusti-ÄL (och maj-bebis :)).

Svar på tråden Följas åt tillsammans till ett plus - ÄL juli