Per Morbergs lasagne är helt fantastisk, men den tar en stund att göra.
Snabba goda och bra rätter:
Köttfärspaj med coleslaw - går att variera i all oändlighet, filodeg, vanlig deg, nötfärs, kycklingfärs, oliver, fetaost etc. Bara att slänga i det man vill.
Kycklingpaj (bitar av grillad kyckling, philadelphia och creme fraiche) är också gott och enkelt.
Sallader.
Pastasallad med bönor, ägg och grönsaker är matigt, Caesarsallad är gott.
Lax med ris och rivna morötter.
Grillad lax med sallad.
Egna hamburgare.
För variation kan man göra på högrevsfärs eller blanda i en rå chorizo i nötfärsen.
Päron och ädelost är jättegott på burgare. Coleslaw också.
Pulled pork tar lång tid, men det sköter sig självt, och räcker till flera måltider.
Samma sak med en riktig chili på högrev, lätt att göra en rejäl sats!
Chili con carne.
Sill och potatis.
Matiga smörgåsar med köttbullar och rödbetssallad, eller strimlad biff, oliver och bbq-sås, eller kyckling, fetaost och vitlökssås.
Pitabröd fyllda med allt man tycker om.
Färsbiffar går också att variera hur mycket som helst, och är goda både med färskpotatis, ris och bara sallad.