Inlägg från: Anonym (Också 95'a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Också 95'a)

    Någon mer 95a som planerar graviditet? :)

    Jag tog precis studenten men tänker jobba nu i ett år för att senare utbilda mig utomlands i Schweiz, så att den dag jag skaffar barn med min då man/kille/sambo, så är man ekonomiskt säker. Det förtjänar barnet. Dessutom är man mer mogen några år senare än nu. Man har inte utvecklats egentligen tillräckligt då dagens samhälle inte ser ut som det gjorde förr. Då fungerade det lättare att skaffa familj. Fattar faktiskt inte hur du/ni tänker faktiskt. Har du ingen ambition? Är du inte lite egoistisk mot till barn nu? Ska det inte få fina märkeskläder och resor? Ska den behöva vänta halva livet tills du nått den standarden?

  • Anonym (Också 95'a)
    Iustitiae skrev 2014-07-23 18:30:28 följande:
    Vet inte om jag ska skratta eller gråta? Sköt du ditt liv så sköter jag mitt! :D
    Jag dock kommer få gråta i framtiden när mina skattepengar ska betala ditt och dina stackars barns liv.
  • Anonym (Också 95'a)
    Anonym (Haha) skrev 2014-07-23 19:00:25 följande:
    Lol du kan börja gråta redan nu , för dina skattepengar kommer gå till flera stycken ;) finns väldigt många mogna människor som är under 20 . Kan tyvärr inte säga att du är en av dom :) mogen för barn blir man när man får sitt barn det är inget man blir bara för att man har jobb eller är äldre :)
    Självklart vet jag att mogenhet inte handlar om ekonomi och det har jag heller aldrig skrivit. Blanda inte ihop min text och ta orden från olika ställen till att sätta ihop egna meningar. Jag kan inte bli anklagad för något jag inte sagt.

    Äldre har dock med mognaden att göra, ja. Däremot verkar alla tro att "bara just JAG är unik och tillhör inte genomsnittet." Nåväl, det finns väl en anledning att jag vill fly detta land. Har fan ingen lust att mina välförtjänta pengar ska gå åt sådant här trams. Jag betalar hellre mina barns skola i något annat land där vi kan bo, försäkringar och allt, hellre än att jag ska betala 30-60 % av min lön till folk som inte kunde vänta med att skaffa barn och sedan upptäcka 'Oj, visst. Nu ska vi ansöka om extra stöd så vi kan få råd med hus, bil och semester!'. Det ska löna sig att plugga.

    Men visst TS - om du verkligen känner dig säker, både ekonomiskt och i din mamma mogenhet, säker i din stabilitet och att du kan ge ditt barn det bästa liv det kan få - så säger jag innerligt lycka till.
    /kram
Svar på tråden Någon mer 95a som planerar graviditet? :)