• Nybblan90

    erfarenhet av äggdonation? Givit/ fått?

    Jag har lite tankar att kanske bli äggdonator.. Är det någon som har erfarenhet av detta? :) Vet inte hur vanligt det är eller hur stor efterfrågan det finns direkt, har bara läst lite som varit lättillgängligt på internet. Vill gärna höra vad ni har att säga om saken :)

  • Svar på tråden erfarenhet av äggdonation? Givit/ fått?
  • Nybblan90

    Åh vad underbart att höra att ni fick en efterlängtad liten tjej :) ! Ni fick alltså inte reda på någonting alls om donatorn? ( bara åldern?) spelar ju ingen roll men blev lite nyfiken :) jag fyller 24 i år och har ett eget barn. Läste att man vanligtvis är mellan 25-35 och helst ska känna sig "klar" med egna barn, jag får höra efter hur strängt de håller de riktlinjerna annars får jag väl vänta några år :)

    Försöker även få med några av mina vänner på detta men det är ju något man i högsta grad måste bestämma själv, men man kan ju så ett litet frö så kanske tanken växer fram att de skulle kunna tänka sig att donera :)

  • Nybblan90

    Ja de borde ju som du nämnde göra individuella bedömningar :)

    Är "hormon processen" jobbig? För jag antar att även du som mottagare fick gå igenom den? :)

  • Nybblan90

    Vad skönt att du mådde bra! Jag brukar inte vara känslig för biverkningar eller så, så hoppas på att jag i så fall slipper må så dåligt som din väninna! Sån tur att hon till slut fick ett barn ändå på annat vis! Hur länge äter man hormoner? Tänk vilken tur att du såg min tråd så jag kunde få någon att bolla lite med :) !

  • Nybblan90

    Okej 3 veckor är ju inte så lång tid :) tack för all info jag fått av dej :) nu är jag ännu mera säker på att jag vill donera :)

Svar på tråden erfarenhet av äggdonation? Givit/ fått?