Inlägg från: Anonym (men gud) |Visa alla inlägg
  • Anonym (men gud)

    Vill ha barn men inte min sambo

    Men gud, det är ingen panik att skaffa barn om man bara är 28 år. Det ÄR ungt! Nej fertiliteten sjunker inte drastiskt efter 35. Det är först i 40-årsåldern den sjunker drastiskt.

  • Anonym (men gud)
    Anonym (Young) skrev 2014-07-27 19:28:37 följande:
    Jag tycker inte att man är speciellt ung när man är 30 plus. Tycker att barn ska man få i ålder 20-35, sen börjar man bli alldeles för gammal.
    Har jag skrivit det? Jag skrev att man är ung om man är 28 år och ska skaffa barn. Vid 38 börjar man komma upp i åren för att skaffa barn. Är man 28 har man åtminstone 7 år till på sig att skaffa barn.
  • Anonym (men gud)
    Anonym (Va?) skrev 2014-07-27 19:41:10 följande:

    Vilket skitsnack. Avråder kvinnor för att vänta till 30 års ålderns. Den gynekologen om det är sant skulle anmälas.

    Det är inte gynekologen sak att avgöra.

    Dessutom är medelåldern i dag runt 30 i hela landet. Runt 40 vid exemplevis Östermalm.

    Det får utmärkt att skaffa barn efter 35. Visst höjs risken men den är fortfarande liten.

    Så mycket okunskap i tråden och fördomar.

    Till TS: förlåt jag spårar ur men ogillar när det sprids felaktigheter.

    Som svar till dig. Jag förstår din kille. Ni har bara varit tillsammans 1,5 år. Ni har just lärt känna varandra. Ni hinner skaffa barn. Livet blir annorlunda efter barn. Inte på något sätt dåligt men annorlunda.


    Tack! Håller med i allt du säger!
  • Anonym (men gud)
    Anonym (Young) skrev 2014-07-27 19:46:14 följande:
    Nej det skrev du inte Glad jag svarade bara på ditt ändå. Jag tycker bara att man är gammal efter 30 och efter 35 ska man nog inte fundera på att skaffa barn. Som sagt, 20-35 är bra åldrar men efter så nej.
    Uppenbarligen har du problem med läsförståelsen. Vad du tycker skiter de flesta fullständigt i.
  • Anonym (men gud)
    Anonym (Ivf) skrev 2014-07-27 19:58:28 följande:
    Den sjunker visst rejält efter 35! Min mamma jobbar med ivf på Huddinge och har själv sagt åt mig att inte vänta för länge. Risken för missbildningar och skador ökar dessutom också. Sluta uttala dig om saker du inte kan ngt om.
    Nej den sjunker inte rejält efter 35. Risken för missbildningar ökar med någon ynka procent. Eftersom jag läst flertalet vetenskapliga studier om detta så anser jag mig berättigad att uttala mig om detta.
  • Anonym (men gud)
    Anonym (Young) skrev 2014-07-27 20:01:56 följande:
    Träffade jag en öm punkt, din gamling? Flört
    Nej du träffade inte en öm punkt, men du har uppenbarligen problem med läsförståelsen då jag skrev att man var ung vid 28 år. Jag skrev ingenting om kvinnor 30 plus. Självklart går man till personangrepp när man inte har något mer att tillföra.
  • Anonym (men gud)
    Anonym (Ivf) skrev 2014-07-27 20:02:20 följande:
    Ja men ojdå, du har läst ett par studier från vad? Pubmed? Cinahl? Minimala är specialistläkare så jag tro nog jag tar hennes kompetens långt över "jag läste lite artiklar". Hahah!! tack för dagens flin iaf!
    Nu skrev jag "flertalet"... och hur du får det till endast "ett par" vet jag inte, men kanske ska läsa inläggen du svarar på först. Tröttsamt med de som ska hålla på och håna. Känns som om ni inte har så mycket annat att komma med när ni måste gå till personangrepp.
  • Anonym (men gud)
    Anonym (Young) skrev 2014-07-27 20:10:48 följande:
    Har inga problem med läsförståelse hehe. Jag vet inte vad det hade haft för betydelse om jag hade haft lässvårigheter förresten? Jag vet vad du skrev, jag svarade bara om någonting annat. Ja man är väl relativt ung när man är 28, men jag skrev att vid 30 är man gammal. Varför blir du så störd på det egentligen? Jaja Flört
    Du svarade på någonting annat men valde ändå att citera mitt inlägg? Ooook... Jag är under 30 och är inte intresserad av att skaffa barn, så du kan sluta kalla mig gamling och komma med diverse andra personangrepp.
Svar på tråden Vill ha barn men inte min sambo