Inlägg från: Anonym (Vill) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vill)

    Vet inte hur jag ska göra??

    Jag är extremt babysjuk. Jag vill ha ett barn så otroligt mycket. Men samtidigt så vet jag att jag inte borde detta. Har redan tre barn födda 05, 06 och 11. Jag har en spiral nu och den ska tas ut 2016. Men jag vill så otroligt mycket ha ett barn nu!!!

    Till historien hör att mina 3 barn alla har både fysiska och psykiska handikapp. Min stora har en lätt version av epilepsi, mellanbarnet har ADHD och minsta har extremt dålig syn. Så han har glasögon och bara det i sig är en otroligt dyr kostnad för mig iom jag lever på existensminimum. Jag är sjukskriven och lever enbart på bidrag från f-kassan och försörjningsstöd.

    Trots detta och trots att jag vet att jag är en last för samhället så vill jag mer än allt annat ha ett barn till!

    Jag ska oxå nämna att jag är ensamstående och bor själv med mina 3 barn. Jag har dem 24/7 eftersom pappan inte har ngn bostad. Han är här ofta och hjälper till men det är ändå jag som har huvudansvaret.

    Förlåt om detta blev lite virrigt. Men jag tror budskapet kom fram....

  • Svar på tråden Vet inte hur jag ska göra??
  • Anonym (Vill)

    Jag vet.. Men känslan är så stark... Har till och med funderat på att ta ut spiralen i förtid och sen ha sex och se vad som händer...

  • Anonym (Vill)

    Ja du. Varför ska jag betala för att folk ska vara inlagda på sjukhus utan att behöva det????

  • Anonym (Vill)

    Visserligen. Men jag menar bara att om det är fel att samhället betalar för mig och mina barn är det väl fel att samhället betalar för personer som inte behöver vara på sjukhus men ändå är det...

  • Anonym (Vill)

    För det första. Som det står i min TS, jag är sjukskriven! Jag kan inte jobba just nu... Och så tycker du att jag ska skaffa ett jobb! Du vet inte ens varför jag är sjukskriven!!! Så innan du trycker ner mig så kanske du ska ta reda på fakta!

  • Anonym (Vill)

    På grund av deprition och ångest. Har varit inlagd på psyk 2 vändor de senaste 8 månaderna, skurit mig och så vidare... Mår fortfarande skit men det är ingen inom vården som förstår mig.

  • Anonym (Vill)

    Jag vet att det kanske är korkat att vilja ha ett barn till. Jag hör vad ni säger och jag tar det åt mig.

    Men samtidigt så är det ingen som kan säga till någon hur många barn de får skaffa. Kolla på alla de som får uppmärksamhet för att dom skaffat nånstans mellan 9-14 barn.... Varför ska dom få så mycket positiv feedback? Jag snackar om att ha 4 barn. Inte 10!

Svar på tråden Vet inte hur jag ska göra??