Inlägg från: Anonym (Gudars) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gudars)

    Min 11 åriga dotter trodde hon var gravid, men jag sa inget....

    Men Geez, jag blir helt matt och äcklad när jag läser TS. Vad är du för en förälder egentligen?

    För det första, hur kan du tycka det är ok att ditt barn får hångla/ha sex med sin "kille"?? Vad är det för uppsikt? Hur kan du sen få låta henne tro att hon är gravid och ska få en bebis och egga på henne i iden? Helt jäkla otroligt.

    Hångel brukar mycket väl innehålla grov petting och grov petting vet ju alla vad det leder till. Att ditt barn redan vet vad en kondom är betyder ju att hon vet vad den ska användas till. Tycker det låter att ditt barn redan är sexuellt aktiv och att du är mer än bekväm med det.

    Jag hoppas soc blir inblandade snarast, din dotter har nog fått mersmak nu på att verkligen bli gravid och få en egen bebis. Om hon inte fattat 100% hittills hur det går till har hon nog googlat sig till kunskapen. Hon har ju för sjutton tom köpt bebiskläder till sitt kommande barn och vill ju få dom till användning. Med din välsignelse. Nu vet hon ju även att du kommer bli glad, för du tycker det ju är så gulligt.

    11 åringar är fortfarande BARN och är absolut inte redo för graviditeter och bebisar, även om deras kroppar redan blivit könsmogna. Dom ska vägledas av sina föräldrar som förhindrar dom att göra misstag. I detta fall så har ju TS misslyckats grovt, tycker det är fruktansvärd vanvård.

    Jag får riktiga äckelvibbar av denna TS. Hur har ditt barn kunnat få denna inställning till pojkvän, hångel/sex/kondomer/bebistillverkan och graviditet??? Och sen prata/säga till sin mor som om detta är det mest naturliga i världen???

    Ja du TS, din och ditt barns önskan kommer nog gå i uppfyllelse inom kort. Du släpper lös henne, kanske tom betalar ett hotellrum åt henne och hennes kille så dom ostört kan få sexa ihop ett litet gulligt barnbarn till dig...herregud! HERREGUD!!!

  • Anonym (Gudars)

    [quote=73682706][quote-nick]Anonym (Z) skrev 2014-07-26 19:51:24 följande:[/quote-nick]

    Alltså det jag mer eller mindre skrev om när jag var liten är att man kommer runt föräldrarnas uppsikt relativt enkelt. Nej mina föräldrar såg inget, dom visste nog att vi pussades och höll handen men absolut inte mer. Du verkar ju helt pervers. Sex och hångel är inget skamligt och vill nu absolut 11 åringen hångla så kommer hon hångla oavsett hur mycket övervakad hon är och det bästa man kan lära sitt barn är just vad kroppen, sex och allt vad det är. Att lära sitt barn om kroppen, sex, kondomer och allt är att ge sitt barn ett bra skydd och även vetskap. Att vara öppen om sådant minskar ju även risken med graviditet osv. En 11 åring är inte redo för sex och då ha en förälder som kan stötta, lyssna och förstå när 11 åringen börjar bli nyfiken är guld värt och det betyder inte att 11 åringen ska ha sex eller att föräldern vill det.

    [/quote

    Du, det är ditt ovan inlägg som var vidrigt perverst. Och du, det är stor skillnad på att lära sina ungar om sex och skydd och känslor, en helt annan sak att låta dom få hållas fritt och utöva dessa saker och se mellan fingrarna. Barn i den åldern ska inte torrjucka på varandra, det ska föräldrarna lära dom också och dom ska då definitivt inte ha sex. Men tillåter föräldrarna dom att ha det, lär dom att det är naturligt och normalt så klart dom intefattar vart gränserna går.

    Du skrev tydligt i ditt ovan inlägg att du och din kille och och hånglade och utförde petting på varandra medans dina föräldrar tittade till, VARANNAN MINUT. Det betyder att dom såg precis vad det var ni gjorde och var helt ok med det. Och även ni barn, ni var också bekväma med det. Du har fått en väldigt, väldigt konstig uppfostran. Hoppas du inte för över den på dina egna ungar om du har/får några. Det är äckel i kvadrat.

  • Anonym (Gudars)
    Anonym (Z) skrev 2014-07-26 20:13:27 följande:

    Nej det betyder att varannan minut var obevakad. Nej mina föräldrar var väldigt strikta och lärde oss vikten av att "ge" oskulden till någon vi verkligen älskade och när vi verkligen var redo. Det jag menade med mitt inlägg var att det inte spelar någon roll hur bevakade barn och ungdomar än är så kan dom ändå komma runt bevakningen på något sätt, tex den minut föräldern inte ser, stunden själva i lekparken, skoltoaletten, finna många fler ställen och sätt att komma runt en förälder som "bevakar" sitt barn och just därför är det så viktigt att föräldrar även tar sitt ansvar och har en dialog runt sex och allt redan i tidig ålder, har en öppen dialog runt det och så att barnet är trygg med att komma till föräldrarna om något går över styr. Men tolka saker som du själv vill, bara ens fantasi sätter gränser och du verkar inte ha någon gräns där som tolkar att vi i min familj onanerade öppet osv, vilket är pervers av dig att ens skriva.


    Det är inga "fantasier" från min sida, det utgår efter ditt beskrivande ovan inlägg. Vilket är stötande. Och nu orkar jag inte skriva mer med dig, blir så äcklad.

    Tyvärr är det ju alltid barnen som hamnar helt fel med vanvårdande föräldrar, vilket är tragiskt.
  • Anonym (Gudars)
    Anonym (Z) skrev 2014-07-26 20:24:25 följande:

    Du tolkade ett inlägg helt fel och la in en massa som inte fanns i det och la in en väldigt pervers och vidrig syn i det hela vilket gör så man börjar undra vad du har för läggningar. Du behöver inte berätta, vill inte veta.


    Vv och försök inte att vända på det hela. Du vet själv mycket tydligt vad det var du själv skrev. Och det var inget annat än sjukt stört.
Svar på tråden Min 11 åriga dotter trodde hon var gravid, men jag sa inget....