Inlägg från: Anonym (hm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hm)

    Svimmar snart

    Det låter inte bra, det låter som om du kanske fått något dåligt med maten men då kommer det säkert gå över inom något dygn eller två. Ät lite ris och kanske lite vitt bröd. En liter blåbärssoppa bör kunna göra magen lite hårdare. Jobbigt värre låter det som TS men vi närmar ju oss rötmånaden så det är inte konstigt med skämd mat.
    Coca Cola är alltid bra till dålig mage.

  • Anonym (hm)

    Coca cola är bra av den anledningen att du tillför vätska och socker, lite uppiggande på samma gång. Blåbärssoppa finns i alla nattöppna butiker till skillnad från vad du föreslår som finns på apotek men det finns inte värst så många öppna vid den här tiden på dygnet. Om jag förstod saken rätt är det ett problem just NU och inte i morgon.

  • Anonym (hm)

    Faktum är att just coca cola brukar rekommenderas för att få i sig något och jag skall inte behöva försvara mig mot trams. Fick själv det tipset av en läkare som menade att får du i dig lite cola står du dig hyggligt. Sen visst kan man åka och handla snabbt på nattöppen butik även om man mår uselt, det gör jag i vart fall. Håller på att svimma tog jag som något man säger när man mår riktigt dåligt. Om det finns läkemedel receptfritt jättefint i nattöppna butiken. Däremot har jag fått lära mig att vara lite restriktiv med läkemedel och söka prova alternativ i första hand. Blåbärssoppa gör magen mera hård.
    Det känns lite trist med folk som ständigt ifrågasätter andra och attackerar utan anledning och därtill utan substans.

  • Anonym (hm)

    Härligt att TS är kry igen...magsjuka är så jävla jobbigt.

Svar på tråden Svimmar snart