Inlägg från: LillGris |Visa alla inlägg
  • LillGris

    Min som är homo och jag får veta det på Facebook?

    Så du tolererar inte din son för den han är? Cute. Spelar det roll vilket kön hans partner har? Unnar du inte grabben att få vara kär, nyförälskad med allt det härliga det innebär?

  • LillGris
    vsmamma skrev 2014-07-30 14:09:45 följande:

    Man är väl inte årets sämsta mamma bara för att man blir besviken att sonen inte berättar för en privat utan på fb. Desutom är det lov att bli rädd ,arg  ledsen osv 

    Det är naturligt att vara rädd för det okända. 

    Att säga att man är mot homoförhållanden är något du måste försöka ändra inställning till om din son är homo och du vill ha en bra kontakt med honom.


    Jo. Jag tycker att hela "komma-ut"grejen är fånig. Lika lite som jag som hetero har behövt sätta mig ner och berätta att "mamma, nu är det så här att jag gillar killar" ska homosexuella behöva göra det. Man ska fan kunna komma hem och visa upp sin kärlek utan att förvarna om könet innan, det är rakt av LÖJLIGT att reagera olika på om det är en tjej eller kille ens barn blivit förälskad i.
  • LillGris
    Anonym (Någon) skrev 2014-07-30 14:38:55 följande:

    Tror det är lite av en generationsfråga.

    Yngre är mer mottagliga för sånt här än äldre.

    Vi som är födda på 60-talet är inte uppväxta med en normalisering av homosexualitet.

    Därmed säger jag inte att alla äldre har svårt att acceptera det men jag tror att det är vanligare bland oss lite äldre.

    Jag tycker inte det är normalt, så är det bara.

    Inget av era försök att "omvända" mig skulle lyckas.

    Skulle något av mina bara vara homo så fick jag deala med det då. Lyckligtvis kommer det inte behövas.


    Jo jag fattar också att om man är uppväxt till viss del när homosexualitet fortfarande var sjukdomsklassat så kan det sitta i. Men man får också komma in i matchen lite, att bli kär är nåt fint och underbart, det ska man unna alla människor! Det skadar ingen att bli kär i någon med samma kön, och då är det liksom helt ok.
Svar på tråden Min som är homo och jag får veta det på Facebook?