Inlägg från: MuppinCowboy |Visa alla inlägg
  • MuppinCowboy

    Angående alla trolltrådar på forumet.. (inget för känsliga)

    UniqueSnowflake skrev 2014-08-03 21:34:59 följande:

    Stackars Muppin. Snacka om att den här tråden kom tillbaks och bet henne i häcken.


    Där fick du rätt.. den här tråden kom tillbaka och nog retar det gallfeber på någon
    Det verkar som om både den som anmälde och moderatorn fick bakläxa

    Vitsen med tråden var att få ut mina tankar och visa hur trött jag är på trolltrådar och ta itu med det på ett humoristiskt sätt, om du sen inte har några problem med trolltrådarna(tänker inte spekulera varför angående det) så är det självklart ditt val.
    Själv är det tillräckligt med de uppskattande privata medddelande jag får från människor som är glada över att jag står upp mot vissa männskor här på forumet, trolltrådarna är faktiskt det minsta problemet, människors attityd mot varandra är det största.

    Jag har faktiskt som tidigare nämt ingenting emot välgjorda trolltrådar som leder till intressanta diskussioner men tramstrådar eller inlägg i seriösa trådar (vare sig dom är gjorda anonymt eller under egna namn) där man fullständigt flippar ut och ger sig på andra medlemmar är oacceptabelt, om det är just trollt eller instabila människor som behöver hjälp på riktigt vet jag inte alltid men det är inget som övriga medlemmar ska behöva stå ut med och jag tänker reagera varje gång vare sig det är riktat mot mig eller inte.

    Du kan respektera det eller inte, man får gärna anmäla mina trådar(även om dom ibland alltså kommer tillbaks,) man får säga att min humor är skittråkig, man får attackera mina åsikter hur mycket man vill, men när människor attackerar min person eller andra medlemmar här på forumet då når man en gräns och jag liksom andra är trött på det och gör något åt det - vissa i tysthet andra som jag i låt oss säga lite mindre tysthet.

    Vi syns i trådarna - ibland kommer vi vara överens i dom ibland inte, det beror helt och hållet på ämnet.
    Glad

    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    kanskedetdu skrev 2014-08-04 14:03:18 följande:
    Det har jag aldrig sagt, jag sa att just den personen verkar stå för folkmord på oliktänkande ,det är inte att anklaga alla som är emot sd att vilja mörda mig,att du inte förstå det är sorgligt

    och jag vet att du tycker det är obehagligt med oliktänkande

    Att du uttrycker dig om mitt mentala mående är löjligt ,då du antagligen inte ens gick klart i grundskolan saknar du kunskap nog att uttrycka dig korrekt i ämnet
    Nu ljuger du, och det vet både du och jag, ja ghar nänligen kvar kopian på anmälan jag gjorde när jag fick se ditt inlägg.

    Det här är vad du sa som jag reagerade på och som inte hör hemma i diskussioner oavsett om man delar deras åsikter eller inte, för ingen oavsett vilken partitillhörighet eller åsikt de har ska behöva höra sådana anklagelser och jag citerar exakt.
    Det du sa var:
    "Nej jag tycker inte alla är mycket värda,du som står för folkmord och för att avskaffa demokratin ser jag inte nåt värde i,varför skulle jag tycka att nån som anser att jag ska mördas för jag tycker annorlunda,"

    Detta var alltså ord till någon som inte röstade på SD utöver det hade du ingen aning ens vilket partitillhörighet människan hade utan du bara antog.. eller nej det där är inte sant och det vet vi båda två det handlade om att du medvetet andvände ditt påhopp som ett medel för att förtala och nedvärdera en annan människa med helt vansinniga och instabila anklagelser som jag från djupet av mitt hjärta hoppas inte visar på en allvarlig störning utan bara var ett barnsligt(men fortfarande oacceptabelt) försök att svartmåla en meningsmotståndare som du inte kunde finna några bra argument att bemöta med.

    Så är det någon som tycker det är obehagligt med oliktänkande så är det du, du verkar skrämmas rätt rejält av dom.

    Du får självklart gärna fortsätta skriva i tråden för det handlar ju om troll och otrevligt beteende i trådarna men jag ber dig då att inte komma med och obehagliga personangrepp som är över gränsen på vare sig mig eller andra som skriver här för då kommer jag att anmäla dig.

    Däremot får du skriva hur mycket du vill att jag inte har gått klart grundskolan och andra diverse barnsliga försök för att provocera för det är inget som jag anmäler, utan dina ord får stå för dig.
    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    kanskedetdu skrev 2014-08-05 23:53:23 följande:
    jadu det verkar som du enbart klarar av att se en sida,personen jag riktade inlägget åt hade attackerat mig ett flertal innan jag bet tillbaka, moderatorerna tog bort hens inlägg då det var rena angrepp

    så du innan du öppnar käften föreslår att läser inläggen i tråden

    jag behöver knappast din tillåtelse för att skriva i tråden,och anmäl på du bryr mig inte
    Jaså? vad sägs om att du visar de oerhörda angrepp du blev utsatt för för som du anmälde och som blev borttagna?

    Och vad var det då som sas som fick dig att tappa konceptet totalt och skriva ett inlägg som sedan blev borttaget..
    Ja vi kan väl se för jag kollade nyss igenom tråden som du bad igen och det inlägget står fortfarande kvar
    Anonym (likadana) skrev 2014-08-04 02:23:19 följande:
    så du tycker alltså att alla INTE är lika värda.. vad förvånande Drömmer

    och det sista är så dumt att det bara är pinsamt, kanske den LILLA hinten att majoriteten INTE röstade på SD
    DrömmerDrömmerDrömmer

    men ta nu och ät lite god mat.. kanske en pizza? eller lite grekisk mat kanske.. och sen kan du beställe en härlig solsemester utomlands när vädret blir dåligt här, kanske avnjuta lite utländskt vin, njuat av kulturen när ni är på semester.. konst.. böcker.. musik..
    eller så kan du håller dig till sill och potatis och fortsätta kuska runt på svenska campingar och surt gnälla på allt och alla om hur det var bättre förr när sverige var en stormakt och så kan du drömma dig bort till fornstora dagar där du stolt drar ut i krig och håller vår svenska fana så högt och så  stolt så stolt tills din fru ropar att latrinen behöver tömmas och så är du tillbaka lika sur och bitter som vanligt på den svenska campingen som året innan..
    På det replikerade du alltså ett inlägg (som självklart blev borttaget) som bland annat innehöll orden:
    "Nej jag tycker inte alla är mycket värda,du som står för folkmord och för att avskaffa demokratin ser jag inte nåt värde i,varför skulle jag tycka att nån som anser att jag ska mördas för jag tycker annorlunda,"

    Detta var alltså det dom skrev som gjorde dig så upprörd att du for ut med en massa  obefogade mordanklagelser och annat vettlös.

    Kan det egentligen inte vara så att du blev upprörd för att du kände dig bortgjord? För självklart finns det inga mordhot eller önskan att avskaffa demokratier eller hur man står för folkmord osv, allt man ser är är prat om mat, vin och latriner på campingar. Kände du dig så dum och bortgjord att du du tappade humöret?  Läste du omedvetet in saker som bara fanns i ditt huvud,?

    Visa oss gärna anmälningar med de rena angreppen mot dig som tagits bort av moderatorer, jag hade funnit det intressant att se dessa anmälda inlägg så jag hoppas du kommer visa oss, om dom finns alltså, eller handlar det bara om sårad självkänsla och flera osanningar och undanflykter


    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    UniqueSnowflake skrev 2014-08-06 11:06:58 följande:

    Bla bla böa bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla.....


    Vet du? självklart får du tycka vad du vill, du måste inte hålla med mig i mina åsikter att man inte ska anklaga andra för mordhot när det inte är sant, du behöver heller hålla med min åsikt att det är för mycket troll eller dåligt beteende på forumet osv

    Du får  faktiskt till och med tramsa i förösk att få mig att framstå som liten om det får dig att känna dig större, däremot bör du inte, får du inte, ska du inte gå över gränsen så ja skriv gärna bla bla bla bla hur mycket du vill för genom det går du inte över någon gräns utan det är bara lite barnsligt men om det är ditt sätt att uttryccka dina tankar och funderingar så får du göra det för som sagt det går inte över någon gräns.

    Ha en fin dag och smält inte i värmen lilla snöflinga,
    och kom ihåg i nästa tråd kanske vi tycker samma sak Glad


    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    kanskedetdu skrev 2014-08-07 15:58:50 följande:
    oj tror du verkligen att jag inte har bättre saker för mig,tänker knappast slösa bort min tid på att leta upp ett jävla mail för att göra dig nöjd, struntar fullständigt i vad du tror

    till skillnad från dig är jag varken arbetslös eller singel ,har märkt att hela ditt liv går ut på kackla i detta forum,vilket jag finner väldigt tragiskt ,du borde ta tag i ditt liv i stället för att sitta fast här
    Så med andra ord du 'vill' inte lägga fram något som stryker det du alltså säger, varför kan vi bara spekulera i den enda vi med säkerhet kan konstatera är att du inte inte visar något

    Synd för jag hade funnit det intressant att se de påstådda inläggen och eventuella åtgärder mot demmen det är svårt att kommentera något som inte finns att kommentera, påstå saker kan ju nämligen alla göra men det betyder inte att det är sant.

    Att du sen använder dig av otroligt barnsliga försök att håna mig med kommentarer som att du varken är arbetslö eller singel är otroligt traigskt och visa på din unka människosyn.
    Nu är jag varken arbetslös eller singel men ser inte dessa människor som dåliga människor eller något fult, vissa saker är självvalda andra inte och det kan drabba vem som helst.

    Det skulle aldrig falla mig in att se ner på dom personerna eller använda dom som som några slags billiga slagträn i en debatt för att jag inte kan komma med argument utan istället måsted hänfalla till en nivå som inte är värdig en vuxande tänkande och empatisk människa.

    Så som slutsats kan vi bara konstatera två  saker:

    ¤ Du kommer med påståenden du inte kan belägga

    ¤ Du hånar människor som är i situationer som inte alltid är självvalda och ser ner på dessa och använder som hån när dina argument tar slut.

    Jag tycker du ska tänka över vad det är för värderingar du har gentemot dina medmänniskor.





    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    Anonym (Ojojoj) skrev 2014-08-07 16:31:43 följande:

    Men herregud, hur tragiskt liv har man inte om man sitter på fl och SPARAR på precis ALLA inlägg som upprör en???

    Vem, ärligt talat, tror du att du är, MC? Fl's moral polis? Sluta att vara så otacksam, leta fel och endast klaga på precis allt. Har också sett de personangrepp du själv begår när det passar dig.

    Snacka om paranoia! Detta är fl, det är inte på riktigt. Orka bry sig?? På ett sånt konstigt sätt, med sån besatthet.


    Men du.. vad får dig att tro att det inte är på riktigt bara för att det är på internet?

    Jag tycker du ska uppdatera dina kunskaper så finner du att man är precis lika ansvarig för vad man säger och gör online som off line - det här är allmän kunskap och inget påhittat från min sida, jag förstår inte hur du har kunnat undgå denna vetskap

    Sen om du inte finner det ett otroligt lustigt 'sammanträffande' att en person först ljuger om en annan medlem och helt gränslöst påstår saker så att inlägget bli borttaget för att sen påstå utan att kunna styrka det hur denne minsann blivit påhoppad och anmält den andre för personagrepp.. ja jag är nog lite mer kritisk i mitt tänkande än du tydligen.

    Det här med ogrundande påståenden tycks vara en röd tråd..

    Så vad sägs om att du inser att man är inte helt anonym på internet bara för att man inte vågar stå för sina åsikter i trådarna i ett forum utan på nätet och vi alla ansvariga för vad vi säger och gör, och det som räknas som fel och olagligt det som är fel och olagligt offline är det även online - men för all del tro mig inte på mitt ord, ta reda på fakta, kunskap är makt, mobbing och grova påhopp är däremot inte makt, det bara ger dessa människor en känsla av makt.

    Internet är inte en slags låtsasvärd där småtroll och mobbare har fått frikort att få härja fritt.

    Ha en fin dag


    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    Anonym (troll) skrev 2014-08-07 17:01:25 följande:
    Tråden om att köra bort katten som skulle vara inlåst i förrådet startade jag för diskussionens skull. Tyckte det var ett intressant ämne och ville se hur reaktionen och debatten blev.
    Tråden om att jag var en kvinnlig hundvakt som gett hunden choklad var mest för att jag var uttråkad. Men den gav väldigt roligt resultat när den började leva sitt eget liv.
    Det är även ett par andra igång just nu av varierande kvalitet. en del är lite trögstartade, men efter ett tag börjar dom rulla på.
    Tack för att du svarar.

    Ja det är ju en skillnad omdet är ett intressantämne, dom trådarna och dom med lite fyndig humoristiska inslag är ju inte det stora problemet utan egentligen mer är dom man kan kalla hat-troll (fast 'dansande fis' trådar där det svärs från ts sida av ilska mot andr ainlägg  är ju också bara dumt och inte underhållanden för någon utom småfisar själva)

    Jag tycker det är bra när ni skriver och förklarar vad och varför, ävenom FL oftast går i taket och ta bort era inlägg för tydligen är det ett väldigt känslig ämne att disskutera eller att ens erkänna att trolltrådar av varierande grad finns.
    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    Anonym (Ojojoj) skrev 2014-08-07 17:11:01 följande:
    Snälla du, du är ju som besatt. Du spenderar nog för mycket tid på nätet, tror du blandar ihop den riktiga världen med internet. Ut i verkligheten med dig lite och begrunda skillnaderna.

    Sen verkar ju ditt korståg endast vara en personlig vendetta mot just fl's ledning. Att du själv blivit avstängd/tillsagd/raderad/inte FÅR vara anonym längre när den och den "minsann vart MYCKET värre", hujedanmig. Och du ska minsann ställa dom mot väggen, GRRRR!!!

    Tycker jag sett dig sen långt tillbaka här, sen förra året, ALLTID i konflikter. Klyver hårstrån, tjafsar om de mest ovidkommande petitesserna, men framför allt ska du klaga på hur fl styrs.

    Som sååå många andra redan skrivit till dig, i fler trådar än det går att nämna nu, så finns det valet att inte vistas här. Men jag tror du gillar detta, att få tjafsa. Du söker dig specifikt efter löjliga fl draman och uppenbara trolltrådar.

    Upprepar; ut i friska luften, bland riktigt folk som omväxling så du får lite perspektiv. Kanske börja jobba? Gå klart skolan?
    Jag känner mig besatt? nja.. vem är det som är besatt..
    Bemöt mig gärna utan anonymitet och med bättre argument, du får lite mer trovärdighet då annars ser det bara ut som att du inte kan stå för dina åsikter.

    Sen de där små antydningarna om att man ska börja jobba och gå klart skolan.. var känner man igen dom bristfälliga agumententen ifrån..
    Får jag återigen förslå att man inte ska använda sig av andra människor i försök att håna och förlöjliga, det är smaklöst och fantasilöst och visar på bristande argument.
    Drömmer

    ha en fin dag


    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    Anonym (sorry) skrev 2014-08-07 17:24:21 följande:

    Nej tyvärr, du verkar inte ha blivit avstängd, verkar som sidan har behov av en resident troll.


     


    Jag vill påminna dig om att du har glömt att betala in medlemsavgiften till 'MuppinCowboys Fan Club' som består av mina mest hängivna stalkers

    Ha en fin dag {#emotions_dlg.flower}


    Dumhet diskriminerar inte
  • MuppinCowboy
    Anonym (Ojojoj) skrev 2014-08-07 17:32:45 följande:
    Umm...jag har sett många trådar där du själv kommer med tjuvnyp, om än värre än så.

    Och som du predikar om "hån och förlöjla" som om du är nåt helgon själv??? Alltså, snälla...???

    Sen, jag har inte misskött mig, som dig, jag får vara anonym. Det om något är väl att "kränka och bryta fl reglerna" genom att kasta nåt sånt i ansiktet på medlemmar här, bara för att du själv inte KAN vara anonym längre. Var inte så avundsjuk, det klär dig inte.

    Jaja, du lär väl också tröttna en dag på att vara viktig och "förmer" än andra. I alla fall här på detta forum.
    Självklart är det så.. ja du gör som du vill, jag står för mina åsikter som du kan se

    Och snälla sluta nu med era onödiga hån mot utsatta människor, använd inte dessa människor i era försök att håna mig

    Iditt tidigare inlägg så gav du dig nu också på människor med missbruks problematik och som sökt och får hjälp.Snälla ni kan väl försöka att inte håna utsatta människor  för att 'komma åt' mig - det är otroligt fult och inte människovärdigt beklämmande att göra så.

    Vilka ska ni häckla nästa gång? Handikappade? Synskadade? hur långt är ni villiga att gå för att ni har annan åsikt än vad jag har

    Nu är jag på väg ut men återkommer senare ikväll, håll en bättre ton och vänd er mot mig istället för att utnyttja andra människor.


    Dumhet diskriminerar inte
Svar på tråden Angående alla trolltrådar på forumet.. (inget för känsliga)