• Anonym (Undrande)

    Hur snabbt kan ni få orgasm kvinnor?

    Hur snabbt har ni kommit vid penetration eller vid onani?
    Förstår att ni inte suttit med tidtagarur. Berätta gärna vad som fått er att komma så fort eller om ni alltid har lätt för att komma.

  • Svar på tråden Hur snabbt kan ni få orgasm kvinnor?
  • Anonym (visp)
    Anonym (Undrande kille) skrev 2015-12-11 12:00:49 följande:
    Det är själva motorn på elvispen du får orgasm av när den vibrerar antar jag? Det borde funka med eltandborste, rakapparat eller en vanlig batteridriven massagestav då med? Eller hur använder du elvispen? :)
    Nej man sätter vispen (den silvriga i stål) mot byxorna. 
  • Anonym (Undrande kille)
    Anonym (visp) skrev 2015-12-14 09:44:33 följande:

    Nej man sätter vispen (den silvriga i stål) mot byxorna. 


    Ok, och det ska alltså vara skönt. :) Låter lite smärtsamt kan jag känna men säger ni det så måste jag tro på det. Kul med ny information. :)
  • Anonym (olika)

    Onani: fem-tio minuter kanske.

    Penetrationssex med partner som använder fingrarna samtidigt: 30 sekunder.

    Med partner som använder fingrarna: 15-20 minuter, men det händer att det inte funkar och jag ger upp.

    Penetrationssex i ställningar där klittan ändå stimuleras lite, t ex om jag sitter ovanpå min partner: 20-30 minuter, men det är sällsynt att det alls funkar.

    Självklart styrs det av hur kåt jag är innan vi börjar, om det var länge sedan sist t ex,  och var jag är i menscykeln, och hur mycket jag tänkt på sex innan, om jag är trött, om det är fullmåne, osv osv. Men det är lite speciellt med min nuvarande partner att han kan min kropp bättre än jag själv!

  • Anonym (avundsjuk)

    Jag är avundsjuk på er som kan komma så lätt med er partner.

    Onani själv, allt från 1 minut till 30 minuter. Oftast ungefär 3 minuter.

    Sex med min partner, aldrig eller väldigt sällan (1 gång i halvåret, om ens det) trots hårt arbete i timmar med både oralsex o penetrationsex. Hur sjutton ska jag göra för att släppa mina hämningar o bara komma? Njuter det gör jag till fullo ändå men skulle vara trevligt att komma också för den känslan att komma tillsammans med min partner går inte att beskriva hur skönt det är.

  • Anonym (olika)

    Det är säkert olika för alla, men för mig handlar det jättemycket om att släppa tanken på mig själv och hur jag ser ut eller låter, och fokusera på att ta för mig av hans kropp och liksom låta lusten styra. Och allt det är ju svårt när man har sex ensam, tror det är därför onani ofta tar längre tid för mig. Och så ska man ju känna sig trygg och bekväm och han ska veta lite om vad han håller på med också, och man ska hitta ställningar eller sätt där man faktiskt är helt bekväm. Jag är inte det när jag får oralsex, därför funkar det inte, hur skönt det än är. Men som sagt, det är olika för alla vad de där spärrarna handlar om...

  • Anonym (Magisk kuk/tunga/fingrar)

    Min partner har helt magisk kuk (som är väldigt stor), och otroligt bra färdighet med sin tunga och sina fingrar.
    Som han rör mig, slickar mig osv kommer jag om och om och om och om och om.... igen. Kommer så många gånger att jag tappar räkningen.
    En kväll kom jag så många gånger att jag nästa blev uttorkad, sängen var väldigt blöt och när jag reste mig upp ramlade jag nästan ihop ^^
    Ingen har någonsin kunnat tillfredställa mig som min partner gör,vårt sex är fantastiskt! :)

  • Anonym (Oj)

    Hur fan gör ni? Jag kommer enbart av dildo, det tar ca 30 minuter med porr! Då ska det vara rätt hårt eller lesbiskt eller flera på en gång!

  • Anonym (milla)

    Mitt rekord är typ 20 sekunder en gång när jag onanerade och var superkåt. Annars tar det väl 2-10 minuter. Känner mig själv bra och skulle kunna komma på 1 minut om jag ville men det känns bara stressande.

    Med partner kanske 20 minuter vid endast penetration. 5-10 om klitoris smeks samtidigt. Lite beroende på hur kåt jag är.

Svar på tråden Hur snabbt kan ni få orgasm kvinnor?