Så himla besviken på keramiska pannan!
Det nya är ju att man ska byta ut sin teflonstekpanna mot keramisk stekpanna. Inga gifter, tål metallredskap mm mm.
Men den jag köpte är helt värdelös!
Första två veckorna var den hur bra som helst. Den har någon form av beläggning då (giftfri kan man ju undra?) som sedan försvinner efterhand. Det stod det om i testet som de gjorde i Ica Kuriren (finns på nätet). Där fick alla keramiska pannorna toppbetyg... Problemet är att de testerna går ut på att försöka repa ytan, och i de testerna håller den säkert måttet.
Det bekymmer som nu har uppstått efter ett par månader är att ALLT man steker fastnar. Potatis, alla proteiner osv. T.o.m. när man puttrar köttfärssåsen måste man vara där och röra i botten med jämna mellanrum. Jag skulle lika gärna kunna steka direkt i botten på en vanlig kastrull. :( Ville bara varna alla som är i färd med att köpa en sån för det är bortkastade hundralappar. Imorgon åker jag till Ikea och köper deras gjutjärnsstekpanna.