Hur gör man den perfekta pannkakan?
Jag lyckas inte med mina pannkakor.
Smaken är det inget större fel på. Jag använder mig av rutiga kokbokens recept, med sockret inkluderat.
Det som går fel är att pannkakorna inte sitter ihop vid vändning, eller så blir de "pappersfrasiga", samt alla nivåer där emellan.
En tanke är att sockret jag har i gör att de fastnar i pannan lättare.
Jag har experimenterat med värme och tid för stekning, men inte riktigt lyckats till perfektion än.
Nu undrar jag;
Vad har ni för recept?
Använder ni gjutjärn, teflon eller något annat att steka i?
Vilken temperatur steker ni i, hög, mellan eller låg?
Har ni andra tips och tricks?
Jag kommer snart att gå på pappaledighet och hoppas under den tiden lyckas göra den perfekta pannkakan till 99% säkerhet.
Alla ni pannkaksexperter dela med er av era hemligheter!
Tack, på förhand. för alla fina svar jag kommer få.
/IB