• Pusheen

    Utredning Hösten 2014, följas åt?

    Kan också hänga på tåget :) Vi ska på vårt första besök på måndag i Lund. Vi är båda 32 och har försökt i snart två år. Fick utomkvedshavandeskap för ett år sedan då de opererade bort min ena äggledare.

  • Pusheen

    Skönt att det händer saker och att ni är igång! Vi har som sagt vår första tid på måndag, blandade känslor!

  • Pusheen

    Men oj, ska det behövas väntas på sånt också? Då är man väl snart uppe i ett är till då innan man har fått rätt hjälp. Inte min mening att låta så pessimistisk men man vill ju så gärna få det där plusset! Man har ju redan "väntat" så länge. Ja ja! Det är säkert olika på olika ställen med antar jag.

  • Pusheen

    Så har även vi varit på vårt första besök. Jag undersöktes och när mensen kommer så ska jag lämna olika prover. De ska även spola min äggledare. Min sambo ska oxå lämna prover vid två olika omgångar.

    Känns bra att bollen är i rullning!! :)

  • Pusheen

    Välkommen Jennni! Jag inväntar mensen jag med så att jag kan börja med tester ich spolning. Inget av det låter särskilt kul men ja.. Nu får det till en utredning! Försökt i över två år med ett utomkveds för ett år sedan som kostade mig en äggledare :(

  • Pusheen

    Hur går det för er alla? Min mens kom tyvärr igår, hade förhoppningar att det kanske hade tagit sig men nej. Nu blir det in och ta blodprov på måndag.

  • Pusheen

    Vad skönt FrökenFredriksson att det inte var så farligt. Då antar jag att allt såg bra ut för din del? Jag är lite orolig för det ändå.. Har satt in kopparspiral en gång och det var det värsta jag har gjort. Ja ja.. Det ska säkert gå bra. Min klinik hade ingen tid för mig att göra spolingen denna månad tyvärr så jag måste vänta tills nästa. Hur segt är inte det då..

    Läst om en del som blivit gravida efter spolning, bara att försöka nu då FrökenFredriksson ;)

  • Pusheen
    FrökenFredriksson skrev 2014-09-04 09:40:05 följande:

    Tack så mycket! Nä är det bara mina blodprover vi inte har fått svar på men jag håller tummarna att dom också är som dom ska! Och hoppas att spolningen gjort susen och det är vår tur att få plus redan denna eller nästa månad! ;D


    Vad skönt för er! Hoppas dina prover ser bra ut.

    Min kille har inte hunnit iväg och göra sina prover men ska göra det nästa vecka. De hade inte heller tid för att göra min spolning så jag får vänta tills nästa månad. Så fruktansvärt segt att vänta på allt. Väntat tillräckligt redan kan man tycka!
  • Pusheen

    Oops, såg att jag redan skrivit om det :)

    Lite mycket nu med flytt och försäljning av lgh och så den här utredningen och massa annat :) Ändå skönt att man är igång och jag måste nog bara inse att detta är en process som kommer ta lååång tid.

Svar på tråden Utredning Hösten 2014, följas åt?