Inlägg från: gossesmulan |Visa alla inlägg
  • gossesmulan

    Vill ha ett barn till efter 40+! Häng på du som oxå har de planerna, alla trådar verkar ju mer eller mindre döda i denna kategori... :-)

    Hejsan!


     


    Jag hoppar in här. Nu har jag läst i tysthet ett tag, men känner att det är dag att hälsa lite.


    Jag är 42 år, har två barn sedan tidigare födda -01 och -03, nu har jag en ny man och vi känner att vi gärna vill ha ett gemensamt barn. Han har även 2 barn sedan tidigare, fast de är vuxna.


    Vi har försökt i ett år och har nu tagit kontakt med en duktig läkare. Hon har tagit prover på mig och ägglossning har jag, trots detta ska jag nästa mens börja med en medicin som ska stimulera äggen.


    Håller tummarna hårt för att det ska kunna bli en bebis till!


     

  • gossesmulan

    Grattis till alla fina resultat!


    Själv har jag BIM 11/2, 8 långa dagar kvar alltså...


    Är det någon av er som har fått febertopp runt dag 20-21? Förra månaden hade jag 38,1 på dag 20 och nu 38 på dag 21. Kan det vara kroppen som försöker stöta bort ägget?


    Det snurrar många konstiga tankar just nu...


     

  • gossesmulan

    Jag har ätit Letrozol nu och känner inte av några biverkningar alls. Man ska ta en tablett dag 3-7. Min kvinnoläkare förespråkar den tabletten eftersom den inte ger så många färdiga ägg varje gång. Pergo har ganska hög chans/risk för tvillingar.
    Jag har BIM idag, men allt som syns är svagt färgad flytning, så mensen kommer säkert i morgon då...


    Grattis till er som plussat!

  • gossesmulan

    Ja, vi kör med det igen. Vill inte ge upp än! Ringde och skulle boka tid för vul, men det är ju sportlovsvecka här då och min läkare var ledig då... Den läkaren som fanns där hade eg inga tider, men de klämde in mig. Det blir nog en dag för tidigt, men men... De borde se någonting iaf. Alternativet skulle vara att hoppa över helt den här månaden och det vägrar jag!

Svar på tråden Vill ha ett barn till efter 40+! Häng på du som oxå har de planerna, alla trådar verkar ju mer eller mindre döda i denna kategori... :-)