Inlägg från: M i l l a n |Visa alla inlägg
  • M i l l a n

    Kostnader för invandringen rusar i höjden. Migrationsverket kräver 48(!!) miljarder EXTRA omgående!

    Lord Hans skrev 2014-08-16 10:45:42 följande:

    Som Finländare kan man inte annat än skratta åt såna här trådar. Sverige är ett av länderna i Europa som klarat den offentliga ekonomin bäst under de senaste 6-7 åren och här dillas det om att den offentliga ekonomin skulle vara på ruinens brant.
    patetiskt. 

    Kan i viss mån dock förstå varför Sverigedemokraterna uppstått som parti, när det uppenbarligen verkar finnas ett politiskt vakum orsakat av svensk konflikträdsla och nån slags ängslan att inte passa in i gruppen.


    Ja Borg har ju verkligen slagit sig för bröstet och skrutit om Sveriges ekonomi. Men fasaden börjar krackelera och andra länder börjar förstå att det inte är så bra som det verkat. Allt har byggts på lånade pengar. Både stadsskuld och privatpersoners lån har accelererat till gigantiska nivåer. Snart är vi världens mest skuldsatta folk i världen.

    Moderaterna är så himla rädda att kopplas ihop med SD. Så dom måste köra med ökad invandring och alla som har åsikter om invandringspolitiken är rasister. Därför står du verkligen huvudet på spiken när du talar om detta vakuum som skapats där alla konflikträdda svenskar är livrädda att bli kallade rasister.

    M tillsammans med andra partier som förespråkar ökad invandring, vill att alla tiggare ska få hjälp i sina hemländer. Men när SD föreslår samma sak med flyktingar så är det tydligen inte alls bra att bidra med hjälpen på plats. Nej då passar det bra att alla kommer hit. Även om det är mycket mer kostnadseffektivt att sända hjälpen dit. Om MP och Fi får som dom vill så ska gränserna öppnas helt och hållet. Är allvarligt rädd för hur ekonomin i landet ska kunna räcka även för att förbättra skola och vården. Men våra barn och gamla är väl inte lika prioriterade i detta läge då vi tydligen ska vara världens samvete och vara så duktiga. Hoppas Reinfeldt kommer och klappar gamla Asta på axeln när hon sitter i äldreboendet (när hon inte fått gå på en promenad eller fått duscha på en vecka.) och tackar henne för hennes tålamod då pengar till fler personal måste gå till att ta emot flyktingar. Har röstat på M tidigare val, men nu har dom garanterat förlorat min röst.
Svar på tråden Kostnader för invandringen rusar i höjden. Migrationsverket kräver 48(!!) miljarder EXTRA omgående!