Inlägg från: BozotheClown |Visa alla inlägg
  • BozotheClown

    Kostnader för invandringen rusar i höjden. Migrationsverket kräver 48(!!) miljarder EXTRA omgående!

    vickleby1947 skrev 2014-08-17 08:48:24 följande:
    Man undrar varför man satsar allt på invandring så otroligt måttlöst.svaret är att ingen vågar prata om reducering så sd får rätt. det är tack vare mp som invandringen fått sådana dimensioner i samarbete med moderaterna. hade man nöjt sej med endast asyl sökande invandring de som är utsatta för krig, så hade invandringen minskat med 70 procent eller mer, och kostnaden i samma takt, så istället begär man nu 48 miljarder extra utöver ordinarie på mer än 100 miljarder per år, när skall folk inse att statens pengar är våra pengar, medborgarna har gått med på en generös invandring,genom val till riksdag, frågan är bara hur generös,eftersom 56 procent tycker invandringen är för hög av svenska folket.

    Lite elakt att klandra MP som inte ens haft någon riktig makt på decennier.
  • BozotheClown
    Klotjohan skrev 2014-08-19 11:00:04 följande:
    Har du något konkret exempel på att det har hänt?

    Det har bevisligen hänt varje år som man inte har satsat på åldringsvården, utan istället satsat på invandringen. Det har bevisligen hänt, i kommuner runt om i landet, där man förflyttar åldringar från sina boenden flera gånger, för att ge utrymmet till asylsökande.
  • BozotheClown
    enånittitre skrev 2014-08-19 07:28:37 följande:
    Migrationsverket skriver upp prognosen ytterligare en gång då det gäller asylinvasionen, www.svt.se/nyheter/sverige/flyktingrekord-van... Den förväntade "flyktingvågen" beräknas nu hamna på 100 000 asylanter. Som grädde på moset skall vi även lägga till en beräknad anhöriginvandring på cirka 60 000 personer. -Någon mer än jag som får andnöd när ni läser detta?

    LEBENSRAUM lol
Svar på tråden Kostnader för invandringen rusar i höjden. Migrationsverket kräver 48(!!) miljarder EXTRA omgående!