Inlägg från: Anonym (En som behöver råd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (En som behöver råd)

    Filma sexet eller ha trekant

    Hejsan! Jag är just nu sjukt kluven. Min sambo skickade mig ett meddelande idag ang vårat sexliv och jag känner mig väldigt ställd. Innan jag fortsätter så ska jag dra kort om mig. När det kommer till sex så visst kan jag vara kåt och vilja ha sex ibland (det går i perioder) men egentligen i grund och botten så HATAR jag att ha sex! Varför ver jag inte jag tycker helt enkelt inte om de bara men älskar att vara snygg!

    Nu har alltså min sambo gett mig önskemål och att filma när vi har sex? Min första fundering är av vilken orsak? Hade jag varit kåt och så hade jag kanske gått med på det i stunden men inte bara svarat ja över sms..?!?

    Andra önskan var att ha 3 kant. Det vet jag däremot inte om jag är så sugen på. Nu kanske jag låter gammal och så men jag tycker att sex är en "privat" grej som man gör i kärlekssyfte inte bara för att ha sex (vi bor ju tillsammans?)?

    Det sista då? Hur ska jag förklara för han på ett trevligt sätt utan att det ska bli en känsla över att vi alltid gör som jag vill? Är jag taskig mot han om jag bara nekar? Hur ska jag göra? Borde jag bjuda han på detta?

    I really need help!

  • Svar på tråden Filma sexet eller ha trekant
  • Anonym (En som behöver råd)
    lykantrophona skrev 2014-08-15 17:37:43 följande:

    T ex, varför vill han filma? Planerar han att spara filmen?


    Jag har ingen aning och jag vet ingenting
Svar på tråden Filma sexet eller ha trekant