• SaraLang

    BF April 2015 - Helsingborg

    Hej!
    Jag väntar mitt andra barn i slutet av februari, så är lite före april men kommer att bo på landet på Bjärehalvön under min föräldraledighet och vill gärna lära känna några i området. Min dotter är 4 år.  (jag är 29)
    Jag har precis kommit ur första trimesterns våndor och oro samt illamåeende som heter duga (ett par vändor med dropp i värmen).
    Bor ni alla i Helsingborg?

  • SaraLang

    Hej alla!
    Hoppas att illamående och krämpor lägger sig snart!
    Jag flyttar ner till Bjäre från Göteborg vid jul ungefär och tänker föda i Halmstad om allt går vägen. Om ett par veckor är det dags för RUL och hoppas också få veta vilket kön den lille i magen har. De första ordentliga sparkarna har känts och blivande storasyster är otroligt peppad.
    Hade gillat att ha en grupp på FB, särskilt för senare när alla är föräldralediga. Känns som att någon träff då hade varit fantastiskt skönt.
    Kram till er!

  • SaraLang

    Beklagar Vifem, tänker på dig idag!

    TheaN: Vi har ett sommarhus som är vinterbonat och är där så mycket vi kan. Så vid föräldraledigheten har vi möjlighet att flytta ner på heltid under 1,5år. Känns kanon. Jag rapporterar ultraljudsresulatatet när det kommer. Vilken vecka är du i nu?
    Säg till när fb-grupp blir aktuellt

  • SaraLang

    Hej!
    Vad roligt att det börjar bli dags för RUL för oss!
    Vi var förra veckan och fick se en liten pojke. Känns jättespännande och konstigt nog så känns det som en annan grej än att få en flicka, båda jag och min sambo har varsinn flicka sen tidigare.
    BF blir 4e mars

Svar på tråden BF April 2015 - Helsingborg