Inlägg från: Dagslända |Visa alla inlägg
  • Dagslända

    BF April 2015 - Helsingborg

    Hej. Ny i gruppen, går in i vecka 15 idag, BF 30:e April. Bor i Ekeby utanför Helsingborg. Väntar barn nummer två. Varit på KUB-ultra förra veckan och allt såg bra ut. Fortfarande illamående, mestadels på eftermiddagarna/kvällarna och en del yrsel.

  • Dagslända

    Finns ett till Forum för Helsingborg som heter "Bf april 2015, följas?" där de börjat prata om influensavaccinet som rekommenderas för gravida, hur ser ni på det?
    Själv har jag fördelen att arbeta hemifrån så jag kommer nog inte att ta vaccinet.

    Hur är det med vikten för er? Har ni gått upp mycket? Är nu i vecka 16 och har knappt gått upp alls i vikt, även om det syns att jag är gravid. Beror nog på illamåendet som fortfarande sitter i till och från, längtar tills aptiten kommer tillbaka. Gick i och för sig inte upp mer än 10-11kg med mitt första barn.

  • Dagslända

    Jag har RUL 3:e december, hoppas också på att vi ska få reda på vad det blir för kön då. Sköterskan vi hade på KUB-ultraljudet var väldigt emot att berätta vad det blir för kön, visst man kunde inte se det då men vi frågade _inför_ RUL.

    Är i v 17 nu och tycker inte att jag känner några rörelser från fostret än, hade hoppats på att man skulle känna det tidigt med andra barnet. Hur var det för er?

Svar på tråden BF April 2015 - Helsingborg