Inlägg från: Anonym (nyfiken!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nyfiken!)

    Manliga g-punkten - hjälp mig!

    Jag riktar mig till både män och kvinnor.

    Såklart vill jag ge min man ALLT. Vi har inte känt varandra mer än ett knappt halvår sammantaget och kommer båda två från långa relationer (över 10 år) som under iallafall halva tiden varit rutinsex ett par gånger om året då det varit både brist på kärlek och långt ifrån varandra sexuellt.
    Så det är många år sedan någon av oss haft riktigt sex vi njutit av kan man säga. Även om vi båda är väldigt sexuellt öppna så är vi liksom lite ringrostiga, iallafall jag betydligt mycket mer än honom :-/ . Nu vill jag verkligen göra det ännu bättre för honom! Verkligen få det att gnistra till på oanade höjder!
    Funderar mycket på det här med den manliga g-punkten. Han har rätt dålig koll på sin egen kropp själv då han aldrig varit med någon som varit särskilt öppen för någonting förut. Så skulle vilja överraska honom med att ta honom till himlen!

    Men hur gör man då? 
    Hur vill ni killar ha det för bästa njutningen?
    Hur gör ni tjejer?

    Jag läser om punkten bakom pungen, men hur hittar man den då? Samt inne i anus, men hur då? Samtidigt som man suger eller samtidigt som man knullar eller både och?

    Ge mig ALLT om hur man gör det allra bäst

     

  • Svar på tråden Manliga g-punkten - hjälp mig!
  • Anonym (nyfiken!)

    Tack för ditt svar!
    Ja det är ungefär den infon man kan läsa sig till....

Svar på tråden Manliga g-punkten - hjälp mig!