Inlägg från: Anonym (Louise) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Louise)

    jag står inte ut med min son...

    Han låter som vilken 9 åring som helst, bortsett från det där med att torka sig själv. 9-år är lite förpubertalt stadium överhuvudtaget och han har det säkert inte lätt nu eftersom han också känner av att du stöter bort honom. Om du istället jobbar på att komma honom närmare genom att jobba med dig själv så kan du om du har tur rätta till en del som blivit fel. Då har han en chans att förstå att du måst lägga mer energi på den lilla nyfödda eftersom hon  behöver dig på ett annat sätt. Men stöt inte bort honom helt, det ger skador i hans själ och kan även göra att han börjar avsky sitt syskon framöver eftersom hon är en konkurrens om din kärlek. Hur har han det med pappan? Lägger pappan mer tid på grabben?
    Använder ni våtservetter när ni har bajsat? Det är jättebra att ta när man torkat klart för att få bort det sista. Försök hitta och ge beröm på de bra saker han gör om än de är få och fokusera på dem. Ge han mer ansvar och få honom att känna att han är den där stora killen du nu faktiskt ser. Tycker synd om honom. Det är din plikt att älska ditt barn! Om du inte gör det måste DU jobba på det!!!!

  • Anonym (Louise)
    Anonym (Hemsk mamma) skrev 2014-08-22 12:47:49 följande:

    Tack så mycket för allt fint stöd! Jag har bokat en heldag med honom i morgon! Jag ska sluta bete mig som ett barn nu! Det är min fina son och han förtjänar hela mig precis som min dotter!


    Vad bra! Såg inte det här. Hoppas ni får en bra dag båda två!
Svar på tråden jag står inte ut med min son...