• Anonym

    Stor snopp är lögn

    Åå jag är den lyckliga kvinnan till en man som faller runt dom välrustade 2%

    ;)

  • Anonym

    "Storleken har ingen betydelse" brukade Malena Ivarsson säga i Sköna söndag som sändes på söndagsförmiddagarna i den av de två tv-kanalar som fanns på den tiden och det verkar fortfarande vara den rådande politiskt korrekta åsikten, då och då dyker den upp igen, vanligen som reaktion på en man eller kille som ställt frågor eller uttryckt besvikelse och/eller farhågor gällande storleken på den utrustning han tilldelats.

    Även i den den stora världen utanför tidningarnas sexspalter verkar det råda konsensus när det kommer till storlekens betydelse men här har man istället överens om att storleken har betydelse. När kvinnor ges tillfälle att önska kukstorlek på sin nästa partner tycks de föredra "lagom" och/eller "så stor som möjligt" Män som ges möjligthet att önska kukstorlek till sin nästa sexakt tycks fastna för samma två storleksalternativ vilket faktiskt är lite märkligt.

    Ett alternativ valdes inte alls, inte i någon omgång. Ingen vill veta hur det känns att ha liten kuk.

  • Anonym
    BengtH skrev 2014-08-29 19:51:55 följande:

    Min penis är som allra längst 19cm. Problemet är jag mycket sällan kan hålla ståndet med den längden. I realiteten är således min penis blott 14-15 cm vid samlag, alltså svensk medellängd.


    Prova att göra knipövningar, om muskeln mellan pung och anus blir starkare så får du större, hårdare och kan hålla ståndet längre.
  • Anonym
    Madness82 skrev 2014-08-31 11:56:18 följande:

    "stor Snopp" det är väl ändå i betraktarens ögon


    Alla har vi våra egna definitioner av som är stort och det finns annat som påverkar.

    Exempelvis så kan en penis som rent matematiskt tillhör de större se liten ut om kroppen den sitter är på av större model, Allt är relativt ;)
Svar på tråden Stor snopp är lögn