• FiiaN

    Fler som planerar barn 2015?

    Sarah1990 skrev 2014-09-10 09:47:09 följande:

    Alltså varför går dagarna så sakta för!? Jag som skrev igår att jag ska vänta i hela TVÅ veckor till med att testa mig (ifall mensen inte kommer innan dess dvs) satt samma kväll och funderade på att köpa ett test imorgon (dvs idag!) och se om det ger utslag! :P
    Tycker alla dagar nu går otroligt segt och sakta samtidigt som det känns som flera månader sedan då jag tog ut min spiral (19 augusti).
    Och sen tänk nu om jag får mens nästa vecka som beräknat, då kommer jag ju behöva vänta ytterligare 2 veckor till nästa ägglossning och 4 veckor till BIM!
    Vart kom den här otåliga flickan som väntar på julafton ifrån!?


    HAhha känner precis som dig! Det är hemskt att försöka stå ut med detta. Jag som tänkte att jag va på BIM+5, kom på att jag är ju fan bara på BIM+4... Men ska vänta med att testa tills på Lördag nästa gång (om inte rödaveckan börjat), gaah känns som en evighet tills dess.
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-10 10:02:18 följande:
    Men du är ju i alla fall på BIM! Jag har väl ca 1 heeeeeeel vecka kvar tills min!! :P
    Känns som om det är något spel jag spelar: vet jag att jag inte har tillräckligt många liv för att klara spelet så startar jag ju hellre om nu än att spela lite till, dö och sedan få börja om DÅ.
    Nae, den här väntan var inte alls så enkel som jag tidigare försökt inbilla mig.. haha
    Jo det klart :) Men det är så segt att ha gått över tiden men ändå negativt...
    Hahaha ja men eller hur!
  • FiiaN
    NattaLind skrev 2014-09-10 10:16:41 följande:

    Haha, kom tillbaka när vi har en vecka kvar till ÄL!

    Jag har väl 3 veckor kvar till BIM (vet inte ens när jag borde ha mens nästa gång....)


    Usch va jobbigt :/
  • FiiaN
    pinglon skrev 2014-09-10 20:05:20 följande:

    Hej! :) hoppar in här. Är en 26 årig typ från Finland, gift och har en dotter som fyller 4 i november. Förra torsdagen tog jag ut min hormonspiral och hoppas på bebis 2015. :)

    Har inte haft någon mens under de 3 åren jag haft spiralen så jag vet inte alls hur jag ligger till i menscykeln. Men enligt ul som gyn gjorde efter uttaget så gissade han jag har ägglossning denna vecka (hade en äggblåsa på 16,7mm den är mellan 20-22mm när ägget släpper). Så jag hoppas han har rätt annars hoppas jag mensen fort kommer igång igen!


    Välkommen :) Va roligt med en liten dotter :)

    Åhh hoppas det kommer en liten bebis 2015 :D
  • FiiaN
    kvinna16780 skrev 2014-09-10 20:43:48 följande:
    Men oh va drygt! Hoppas att du plussar eller att du får din mens igen så ni kan köra på igen. Själv så har jag sån djävulskt huvudvärk, jobbig dag på jobbet :(

    Det jag tycker är mysigt med hela den här resan är att det bara jag och min sambo som vet att vi försöker och det har blivit vår lilla hemlighet :)
    Ja jättedrygt! :/ På lördag blir ett nytt test om inte mensen kommit innan det (hoppas inte). Åhh usch, när har du BIM?

    Visst är det lite mysigt :D Roligt att vara lite hemlig ibland ;)
  • FiiaN
    fruannie skrev 2014-09-10 22:42:10 följande:
    Så där hade jag med förra veckan ju, kroppen spela mig alla möjliga spratt ned Molvärk illamående och trötthet,testade negativt och sen på bim + 5 kom mensen.

    Det är så sjuukt frustrerande och elakt av kroppen att hålla på så där. Kan man inte bara få det svart på vitt ska de hålla på att jävlas för. Hoppas det betyder ett plus för din skull för man hinner få alla förhoppningar som finns och känslan som kom när mensen väl kom var en sån tomhet. Man kan få psykbryt för mindre.
    Men fy va jobbigt :(
    ¨Går med någon slags stress/nervositet över detta hela tiden, kollar om mensen kommit typ varje kvart. Vill så himla gärna hoppas på att det finns något där inne som växer <3 Men vi får se på lördag hur det ser ut, troligvis negativt :( Men uppdaterar här om svaret när det är taget.
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-11 10:42:38 följande:

    Så, hur många är vi här inne nu då? Skrattande
    Känns som om de flesta här är mellan 21-27 va?

    Undrar vem av oss som kommer plussa först! Plus


    Jahdu, vet inte riktigt :) Ja men det ligger nog runt dom åldrarna, så kul att vara typ nära i ålder med alla :)

    Ja undra sa flundra, ska testa på lördag i alla fall. Hur långt har du kommit? :)
  • FiiaN
    kvinna16780 skrev 2014-09-11 11:15:41 följande:
    Nä vi hålla tummarna att den håller sig borta i några månader :)

    På söndag har jag bim men räknar inte med att vara gravid då jag precis tog bort spirlen. Men hoppet är det sist som överger människan :p
    Hahah ja man kan ju hoppas :)

    Man vet aldrig :) Hoppas det tagit sig!
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-11 11:29:24 följande:
    Ja jag håller med! Synd att vi alla inte bor lite närmare varandra, lyckas pricka in samma månad att bli gravida på, har samma intressen OCH lyckas få allas barn att bli kompisar med varandra ;)

    Bör ha min BIM nästa vecka men börjar bara bli mer och mer säker på att jag får min mens då tyvärr. Har alltid haft väldigt jobbiga menstruationer så börjar mer bli orolig och stressad över att domedagen närmar sig, haha.
    Pratade dock med min man igår (är det bara jag som tycker att fästman låter sååå konstigt?) och sa att jag tänkt köpa ÄL-test nästa månad för att se ifall jag ens har någon ägglossning än, tog ju ut spiralen för ca 3 veckor sedan så vet ju egentligen inte ifall jag ens har någon..

    Hur går det för dig då?
    Ja men eller hur! Men när vi fått våra söta ungar så kan vi ha en liten träff tycker jag ;)

    Jahaa då är det lite kvar då. Du jag va säker på att mensen skulle komma. Började få mensvärk redan på tisdagen (skulle få på lördagen). På söndagen kom det liiite rött och även lite på måndagen, men sedan dess har det inte varit något rött alls :O Inte ett spår, men har molvärkar till och från. Men så länge mensen inte kommer finns det hopp :D
  • FiiaN
    Syrran86 skrev 2014-09-11 11:46:02 följande:

    FiiaN: tänkte bara säga att när jag var gravid med sonen så hade jag jättemycket molvärk i livmodern första tiden, så det skulle ju kunna vara ett tecken ð??? jag är lite äldre än er, 28 år.


    Åh kära nån, jag hoppas jag är gravid, så jag kan få förklaring på varför jag mår som jag gör. Har inte haft någon molvärk idag knappt.
    Ahaa, men det börjar på 2 i alla fall :)
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?