• FiiaN

    Fler som planerar barn 2015?

    Sarah1990 skrev 2014-09-11 11:48:20 följande:
    Missat om du skrivit det tidigare men har du testat dig?
    Jag funderar på att göra det bara för att se men ångrade mig igårkväll eftersom jag tror att de flesta av mina "symtom" är PMS och stress :p

    Får jag fråga vad ni tjejer gör på dagarna? Jobbar/studerar/hemma? :)
    Testade mig på BIM+3 men det va negativt :/ Asså en av dom jobbigaste stunder jag varit med om när man väntade på svaret! Hmm ja jag funderar på om jag också känner av stress eller PMS, kanske inte alls är såna humörsvägningar som jag tror.

    Jag jobbar som timvikarie inom äldreomsorgen, men varit "ledig" ett tag pga lite sjukdom och sånt, så just nu sitter jag hemma och glor. Dudå?
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-11 12:25:31 följande:
    Jaa det är just det jag är osäker på, börjar mer och mer tro att mina symtom är just PMS och att det jag känner i magen är mer magkatarr och stress tyvärr :/ Men jag ska hålla ut några dagar till och se om mensvärkarna kommer igång också (har alltså väldiga problem med väldigt intensiva och hemska värkar).
    Vart köper du dina tester ifrån? Och hur mycket kostar dessa?

    Jag är lyxfru, haha. Nej skämt åsido. Arbetar på ett mindre uppdrag för kommunen samt min fästmans egna företag. Känner mig så sjukt inaktiv när jag bara sitter framför datorn utan att kunna koncentrera mig :/ BORDE ta tag i en hel lista men kommer hela tiden av mig av mina tankar som flyger iväg på huruvida jag är gravid eller inte, haha.
    Ska återigen försöka klicka ner den här j*kla sidan och fortsätta med det jag SKA, alternativt gå och äta lunch eller kanske lite té och choklad, Drömmer
    Hoppas inte mensvärkarna kommer igång :) Men fy din stackare, vet hur det är! Fick i början äta citodon för mina värkar ett tag. Har hunnit haft mens en gång efter jag slutat med mina p-piller, men blev aldrig någon direkt mensvärk :O Helt galet, högg till en gång tror jag.
    Jag köpte mina från gravid-test.se, 3 grav-test och 21 äl-test för 199 kr :) Inte så farligt, men sen vet man ju inte hur kvaliteten är, tyckte den va dålig eftersom jag fick negativt ;) haha ne skojar bara. Men det va snabb leverans.

    Haha men det lät ju rätt skönt ändå! SKulle också vilja jobba framför en dator istället för att slita sönder min rygg som jag gör nu :/ Min gubbe jobbar som kyltekniker så han drar in lite pengar i alla fall :)
    HAHHA inte lätt det där att stänga ner, man är ju så nyfiken på hur det går för alla :D Unna dig choklad du;)
  • FiiaN
    Syrran86 skrev 2014-09-11 13:03:32 följande:

    Jag är sjuksköterska, men just nu mammaledig :)


    Va kul! :) Jobbar du på sjukhus?
  • FiiaN
    glaesir skrev 2014-09-11 13:24:31 följande:

    Nu har äntligen mina gravtest och ÄL stickor kommit (storpack)! Testade båda imorse på skojs skull, neg på båda men hade inte räknat med nåt annat! Testade bara för att jag kan ;) Här är det minst varannan dag liggande! Enligt p-tracker ska jag ha ÄL runt den 15/9, men har ingen aning eg.. Provar med ÄL stickor varannan dag nu from igår!

    Jag jobbar inom äldreomsorgen! 23 år gammal (om exakt en vecka) sambon blir 30 i mars! Varken han eller jag har barn sen tidigare


    Hahah visst är det kul att ha hemma? MAn får lite hopp bara av det!

    Ja men då jobbar ju vi med samma och är lika gamla :) Då hoppas jag på att ni får ett snart :D
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-11 13:59:49 följande:
    Nu är jag tillbaka igen, moahaha! Blev visst en riktigt BRA lunch trots allt, stod emot det där chokladsuget jag insåg att jag egentligen inte ens hade.
    Åh, trist att höra att det är fler än jag som haft problem med PMS-bevär! :/ Fick höra av en barnmorska en gång att dessa smärtor och fysiska problem oftast blir bättre efter att man fått första barnet så antar att det finns LITE hopp i alla fall!

    Hur länge räcker dedär ÄL-testen? Hur ofta ska man ta dom och hur funkar dom?
    Va bra, jag har också fått i mig lunch nu, vilket man lätt glömmer när man lullar runt här hemma :P Skönt att stå emot chokladsuget, vi har också choklad hemma, åt lite igår men fick tväront i magen idag pga det (tror jag).

    Hahha åh då får vi hoppas på att hon talar sanning och att vi får första barnet snart! ;)

    Oj jag har inte hunnit testa själv, men man ska väl testa ca en vecka och se stegringen på strecken :) Har sett många som sparat dom och skrivit datum på :) När strecket är tydligt så har man väl ägglossning :P

    Hahha okej, kanske inte är så skönt då att sitta vid datan och jobba ;) Men skulle verkligen vilja göra något annat! Men först vill jag satsa på att få en liten bebbe :D Jag gör saker baklänges jag ;) Pluggar till det dom vill och barn sedan, men jag gör åt andra hållet. Vet inte vad jag vill bli riktigt, och det jag är lite inne på är ändå på distans :)
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-11 14:30:03 följande:
    Och jag är tvärtom med det där med maten - då jag bara går hemma så finns det ju mat överallt som jag blir sugen på! ;) Är jag ute gör jag ju annat och glömmer bort det. Tur att jag skaffat mig lite disciplin på detta område i alla fall, på detta sätt har jag kunnat ha min godispåse här på skrivbordet (nästan) orörd i säkert en vecka nu! TystTungan ute
    Hört att många småbarnsföräldrar verkligen tar tag i både utbildning, körkort och arbete då de har någon annan att ta hand om och mer MÅSTE göra det - utan ursäkter. Kanske kommer du bli likadan? :)
    Hahah tur vi alla är olika :) Jag åt knappt godis innan jag träffade min sambo, men han är en riktig godisråtta, så jag har dragits med i hans dåliga vana ;) (dock är det oftast bara på helgen, och oftast hinner ajg inte ens med att ta en chokladboll innan dom är slut xD)

    Åh men då hoppas jag att jag blir en sån :) Men nu vill jag spola fram till lördag och HOPPPPAS att jag får ett plus! När jag va inne i duschen så ilade det till i magen och kändes som mensen kom, men inget ännu, så hoppas inte jag behöver se någon mens alls. USCH!!!!


  • FiiaN
    glaesir skrev 2014-09-11 14:46:45 följande:

    Hur länge har ni vart tillsammans med era karlar?


    En bit över år bara. Men känns som jag känt honom hela livet, helt fantastiskt :) Är alltid lite rädd för den frågan, är så rädd att folk ska döma... Du då? :)
  • FiiaN
    glaesir skrev 2014-09-11 14:55:49 följande:
    Lika gamla/samma yrke/samma tanke på den fronten!

    Gillar eg inte Heller den frågan 8 mån sen vi träffades. Men det spelar ingen roll, allt klaffar och känns tryggt! Varför vänta när båda vill pga förhållandetiden? Känns fjantigt ;) Skönt att nån annan med har samma känslor som jag!
    Haha vi verkar vara lite lika :)

    Men precis, vi känner detsamma. Vad väntar man på? :)
  • FiiaN
    Sarah1990 skrev 2014-09-11 15:04:56 följande:
    Vi har känt varandra i dryga 3 år men började dejta för ca 14 månader sedan och blev tillsammans ganska kort efter det. Vi vill båda samma saker i livet och har lärt känna varandra under en väldigt kort och intensiv period och nu kan vi inte ens föreställa oss dagarna utan varandras sällskap!
    Nu står vi här, både mentalt och materiellt redo för ett riktigt kärleksbarn - är förlovade, religiöst välsignade (gifta), arbetar för en bra ekonomisk grund och framtid, tar hand om oss själva, har mer än tillräckligt med yta för både 1,2 och 3 barn (vi bor väldigt stort), fin trädgård i ett bra och lugnt område, stor bil, litar på varandra, försöker prioritera det som är viktigt i livet och försöker endast omringa oss av människor som bidrar med positiv energi.

    Tror absolut inte att tiden man varit tillsammans alltid avgör huruvida ett förhållande i längden kommer att fungera utan personkemin, framtidsmål, syn på livet osv. :)
    Men vilken fin och härlig beskrivning :D Blir så glad av alla inlägg här! Alla verkar vara så goa!

    Jag håller verkligen med! Men tror många är sådana som snabbt dömer, och ifrågasätter. Tyvärr! Tur det finns lite vettigt folk här i världen! :D
  • FiiaN

    Ingen är perfekt och det kan inte ett förhållande alltid vara heller :) Det viktigaste är att man trivs ihop och att den större delen av tiden är bra! Så kul att få höra lite om er lycka och kärlek till er partner :) Det är viktigt att känna sig älskad och respekterad <3

    Såg att pinglon skrev hur hon träffat sin partner :) Någon som byggt en terrass åt hennes föräldrar. Sånt tycker jag är jättekul! Vilken gullig historia, skulle kunna vara en filmsnutt av en romantisk film från USA :D

    Hur har alla träffat sina partners? :) Va det kärlek vid första ögonkastet?

Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?