• NattaLind

    Fler som planerar barn 2015?

    glaesir skrev 2014-09-24 09:41:46 följande:

    Här går det trögt... Har inte varit in på FL på flera dagar pga födelsedagar osv.

    Har samma som NattaLind skrev, molande och stickningar.

    Tog grav test i lördags men förstås ingenting ;)

    Har vart lite trögt på sex fronten med men vi jobbar på


    Visst är det frustrerande att bara ha det där molandet men egentligen inga andra tecken alls? Jag är typ helt säker på att jag inte kommer plussa denna månad, skulle nästan kunna sätta 1000 spänn på att jag kommer få mens nästa vecka.

    Å ena sidan är det väl bra om den kommer för det innebär ju att det är regenbundet, men hade helst av allt inte velat se den på ett bra tag pga andra orsaker ;)
  • NattaLind
    Syrran86 skrev 2014-09-24 12:55:39 följande:
    Hade du regelbunden mens med P-staven? Det är ju så olika det där med när kroppen blir "som vanligt" igen efter preventivmedel med hormoner. När jag skulle bli gravid med mitt första barn så räknade vi med att det skulle ta 6 mån, men jag hann inte ens få mens innan jag blev gravid så det kan gå snabbt! Min kompis där emot slutade med P-piller och fick inte regelbunden mens förrän efter ett år, och först då blev hon gravid. Man vet ju aldrig vad hormonerna gör med kroppen :-S
    Nej, hade ju inte det. Eller, jag hade ju mens och det kom mellan var fjärde till var sjätte vecka, men varierade helt i dagar och mängd.

    Jag och sambon var ju så himla okunniga så vi trodde i princip att det var att ta ut p-staven och så blev man med barn! Kanske inte riktigt SÅ lätt, men nästan :P Inte att man kunde gå i månader och bara vänta på att något KANSKE händer.

    Ååååååh otålighet! :P
  • NattaLind
    FiiaN skrev 2014-09-25 15:05:13 följande:

    Vi låg i förrgår, igår kom annat ivägen tyvärr, så hoppas det inte är kört pga det. DOCK blev jag så fruktansvärt ledsen imorse! När jag gick på toa så hade jag typ ett blodbad där nere :´( Vet inte vad som hände inatt! HAr haft liiite sparsamma blodflytningar men imorse va det liksom mer än vad jag brukar ha vid mens :( Har fått haft tampong hela dagen... Vad händer med mig? Avtar det inte så ska jag ta mig till gynakuten. VAd skulle ni göra? HAr typ googlat sönder google utan ett bra svar...


    Det kan inte vara så att din kropp är lite sönderstressad pga av alla tankar och prat kring eventuell graviditet? Kroppen snappar ju upp sånt oerhört snabbt!

    Sedan tyder man ju precis ALLT nu, som man kanske inte gjorde innan. Helt plötsligt ser man alla detaljer, som att mensen är sen, den är riklig, hur flytningar är, när molandet kommer osv.

    Stod själv i spegeln efter duschen igår och studerade mina bröst. Hade jag verkligen dom här bristningarna innan? (Antagligen, men har aldrig glott på brösten så mycket som jag gör nu).
  • NattaLind

    BIM imorgon, men jag är i princip helt säker på att mensen kommer komma imorrn eller i veckan. Inga tecken på grav alls. Vet ju inte ens om ÄL kommit igång ännu.

    Tänkte testa denna omgång, så beställer hem så snart mensen kommer. Så får vi se. Men vi har haft sex varannan dag i 3 veckor så fan, har jag ÄL borde vi ju pricka!! :P


  • NattaLind
    FiiaN skrev 2014-09-30 08:58:29 följande:
    Jag ser också ett svagt streck :D WOHOO!
    Jag med! Väldigt otydligt meeeen det finns där!

    Åh jag vill också vara gravid :( Känner att mensen är på g, och jag och sambon har haft sex varannan dag sedan den förra mensen slutade :P Kan ta vara så svårt för spermierna att pricka rätt?! Haha.

    Så blir att äl-testa nu på andra försöket. Suck. Vill vara gravid nu! :P
  • NattaLind
    FiiaN skrev 2014-10-01 08:21:25 följande:
    Hoppas det är en bebis som moler ;D
    Ja jag hoppas ju, men med tanke på hur svårt det verkar vara att faktiskt bli gravid direkt när man tagit ut p-stav/slutat med p-piller osv, samt att jag inte känner av något annat mer än molande och är "tung" i nedre regionerna, så är jag så skeptisk! Det enda ovanliga den här månaden är att jag fått blåsor på tungan och har underbart härliga uppstötningar (dock inte sura).
  • NattaLind
    FiiaN skrev 2014-10-01 08:26:24 följande:

    Hur i hela.. ska jag räkna eller fatta något nu?

    Under tiden jag åt p-piller så hade jag en cykel på 21 dagar, efter pillren fick jag 29 dagar och nu 11 dagar :O Blir så ledsen! Fattar ju ingenting! :(


    Vad knasigt!

    Har du tagit några ÄL-test?
  • NattaLind
    FiiaN skrev 2014-10-01 08:53:57 följande:
    Ja, jag fick starkt äl-test den 24e, och den 25e kom det ett blodbad/mens... Vet inte alls vad det va, men den slutade idag i alla fall.
    Ja just ja! Vad konstigt. Hade du inte haft ÄL där så hade jag ju gissat på att det var den "riktiga" mensen som kom. Men kroppen kan ju spela en spratt också (och uppenbarligen gärna när man försöker bli gravid) :P
Svar på tråden Fler som planerar barn 2015?