• Anthony1978

    Får man tycka att Sverige tar emot för många invandrare?

    Med okunskap sprider sig mörkret !

    SD är INTE nazister ! Sd är främlingsfientliga, grundstrukturen de står på är Rasism och nationalism !    
    Sd grundades och byggdes upp av personer från den Nazistiska rörelsen ja, men de försvann en efter en och sd rensade ut och städade upp i leden, Sd är PRO-Israel. 

    Det finns däremot personer som kallar sig nazister som sitter på kommunfullmäktigemandat och personer med nazistkopplingar som röstar på de. Det är allmänna hönshjärnor ! SMR och andra NS rörelser lägger inte sina röster på ett Israelvänligt parti ska du veta, Ns-rörelsen har länge samarbetat med muslimska element då Min fiendes fiende är min allierade !  Men Ns vill absolut inte ha invandrarna här ska tilläggas, så det inte misstolkas.

    Det som gör Sd så farliga och att de vunnit så många röster skrivs JIMMY ÅKESSON, den mannen är mycket intelligent, slug och farlig !  Kan garantera att om klarström eller Jansson vore ledare idag istället så hade inte Sd varit i närheten av positionen de är i idag !  Men spela inte Sd rakt i händerna och kalla de nazister för det är de verkligen inte !  

    På -90 talet vet jag människor som var så förfärade, arga, tog debatten, protesterade MOT sd. Många av de röstar idag för sd, och det p.g.a. Åkessson.
    Ja på -90 talet bestod de av en stor mängd Nazister men de har rensats ut och sollats bort, och som sagt var, dolkstöten för Ns-element i sd kom när de vände sig mot Israel och tog deras parti !

    kunskap är makt, för att få tillbaka väljarna som gått till Sd måste vi börja sluta skrika "rasist! " så fort en person känner att det börjar gå över styr nu, bemöt rädsla, oro och ilska med sakliga argument, fakta, KUNSKAP och inte med en massa trams och fördomar tillbaks ! Politikerna i övriga partier har spelat sd rakt i händerna genom att vägra debatten, vägrat vara i samma rum o.s.v.  

    För att utrota rasismen och främlingsfientligheten så måste vi jobba mer och sedan ännu mer med att fånga upp personer, och behandla ALLA lika, rasism föds ur missnöje, svåra tider och genom okunskap ! Okunskap från båda sidor !

    Jag hatar rasism, nazism, kommunism, men jag hatar inte rasisten, nazisten, eller kommunisten ! Vad gör mig bättre som människa än de om jag hatar personen för dennes åsikter ! Utrota åsikten och ta tillbaka människan !

    Extremism som extremism dock tycker jag vare sig den är höger eller vänster !
     


    "Jag ogillar vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rättighet att säga det."
  • Anthony1978

    Gör din röst hörd, sitt inte och underblås främlingsfientlighet anonymt på nätet,  skriv till riksdagsledamöter, var saklig, skriv till kommunfullmäktige, gå på kommunfullmäktigemöten, kontakta media, var rak, tydlig och saklig, mer möt inte människor som kommit hit med hat, avsky och förakt.

     Privata aktörer tjänar stora belopp varje dag, migrationsverket betalar, ja det är deras fulla rätt att tjäna pengar på detta sätt. Hur fungerade situationen under -90 talet, det var på ett helt annat sätt, fanns ingen ingen Bert Karlsson-profitör som fakturerade miljonbelopp varje dag, men systemet var annorlunda då. Hur förändrar man systemet, jo man engagerar sig, och man vänder sig inte mot missnöjespartier.

    Titta på vårdhem, privata vårdhem, gamma och sjuka lider medans ägaren tjänar storkovan, är ingen skillnad. Bilbesiktningen skulle bli så mycket bättre, billigare och effektivare, vad hände, jo priserna höjdes, kvalitet sänktes och ägare tjänade pengar. Ämnena är olika men orsakerna är de samma !  

     www.aftonbladet.se/nyheter/article22328561.ab


    "Jag ogillar vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rättighet att säga det."
  • Anthony1978

    en sund invandring ger ökade skatteintäkter, bättre ekonomi i landet, nya kunskaper och influenser. Med fler människor som jobbar betalar fler skatt, fler personer handlar, köper bostäder alltså är mer pengar i omlopp vilket stärker kronan. 
    Läget idag dock är inte sunt, men så är läget idag och det är utifrån det vi måste börja jobba, resurser måste till asylutredningar bl.a. Sätter man en person med skräckupplevelser, trauman, ensam i ett rum eller i ett rum med okända och inte fångar upp den personen så kommer det att brista, det blir knivskärningar, bråk, ja all skit man kan tänka sig, men det skiter bert karlsson i för han vill bara tjäna pengar. 
    Staten ska inte betala hutlösa summor till privatpersoner för boenden och uppehälle för de som kommer hit !
    Greta 94 år på långvården ska ha samma omsorg, aptitlig mat och hjälp vid behov som ALLA andra.


    "Jag ogillar vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rättighet att säga det."
Svar på tråden Får man tycka att Sverige tar emot för många invandrare?