• Anonym (..)

    Cancer sjuk tonåring (kärlek)

    Din beskrivning på honom att "han är mer känslig än andra killar", kan du förklara det lite mer? Jag tycker jag hör det väldigt ofta nu för tiden, "killen är mer känslig än andra killar", jaha vad menas och vem har kommit fram till det? 


    Och som föregående skrev, du har nog viktigare saker att tänka på. Låt honom ha "sin tid", och du borde se dig själv som prio ett! 

  • Anonym (..)
    Anonym (AN) skrev 2014-08-29 13:35:40 följande:

    Jag tänker lite tvärtom mot vad ni andra gör. Det är bra att ha något att tänka på som inte handlar om sjukdom och behandling. Något som är helt "vanliga" tonårsproblem i motsats till allt annat när man ligger på sjukhus.

    Så min tanke var om han vet om att du är sjuk, kan det vara så att han är rädd?


    Självklart det har du rätt i, men då kanske det finns andra tonårs saker, jag tänkte på hennes bästa att det kanske slutar med att hon blir sårad mycket, det är ju väldigt dumt vare sig man är frisk eller sjuk! Eftersom han velar fram och tillbaks så mycket redan. Det kan ju vara så att han är rädd och behöver lite tid, under tiden kan hon ju ta hand om sig själv och göra andra saker som inte handlar om sjukdomen eller behandling, så tänkte jag :)
Svar på tråden Cancer sjuk tonåring (kärlek)