Inlägg från: lyckligmamma87 |Visa alla inlägg
  • lyckligmamma87

    Är det för lite/fel kläder i stl 56?

    Allt beror på om.ni får en kräkunge el inte som jag min dotter spyr efter varje amning ( har förmycket mat o för fort) o nu spyr hon när hon vid ansträngning som när hon ligger på mage få går det åt endel kläder medan sonen som inte va sån han kunde man ha samma kläder i 2-3 dagar utan problem o sen kan dom få mega bajs så det läcker ur blöjan o blöjan inte hinner säga upp allt.....jag hade nog 20 överdelar o 10 underdelar till mina o sen.fick vi massa kläder av andra.....

  • lyckligmamma87
    Mon bébé 81 skrev 2014-08-30 17:13:30 följande:

    Oj, vad många svar! Tack så mycket 

    Vi har tvättmaskin i lägenheten så vi kan tvätta hur ofta vi vill. 

    De bodysar vi har köpt har långa ärmar men inga ben. 

    Har inte gjort UL sedan vecka 24+ någonting och då var bebisen genomsnittlig. Men det känns inte som att man kan gå på den siffran eftersom det är så lång tid kvar. Ska troligtvis göra UL i vecka 32, och då får jag kanske bättre hum om bebisens storlek. 

    Men ett par set i stl 50 (och mindre strumpor) får det bli om inte nästa UL säger att bebisen är gigantisk . Kanske kompletterar med ytterligare ett par byxor också. Som någon skrev så är det ju kallt i november/december, och då går det säkert åt både strumpbyxa och vanlig byxa. 

    Och det där med overallpåsen, att det blir kallt när den är för stor hade jag inte tänkt på. Ska nog försöka att få tag på en begagnad fleeceoverall i stl 50/56 i alla fall. Känns så onödigt att köpa en ny och dyr overall som kanske bara används i några veckor.


    Stolek 50 behövde ej sonen medan dottern som va född förtidigt fick vi ha 44 hon börjar växa ur 56 nu hon är 5 mån nu........så jag hade inte köpt 50 innan bebisen är född inte många som.har 50 har jag förstått :)
  • lyckligmamma87
    Dasha skrev 2014-08-30 18:55:26 följande:

    Ursäkta, vilka blöjor använde ni? Libero har aldrig läckt någonsin på vår dotter.


    Libero använder vi......händer inte ofta men ibland så....
Svar på tråden Är det för lite/fel kläder i stl 56?