Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    anmäld,orolig

    Anonym skrev 2014-08-31 14:14:30 följande:
    barnen är med och det finns andra barn där som dom leker med,vi ger dom alltid mat.nån gång sov vi över och nu har en granne ringt för att mina barn var ute med andra barn på natten,vid halv ett smet dom ut och ringde på andras dörrar,vi hade suttit ute på kvällen och nån såg oss väl festa.
    Du sitter alltså super med andra andra och har ingen uppsikt på vad dina barn gör så de springer omkring i området och ringer på dörrar mitt i natten?
  • Anonym (anonym)
    Anonym skrev 2014-08-31 14:32:51 följande:
    jag vet att det var dumt gjort,och jag gör aldrig om det igen men jag vet iallafall vem det var som anmälde,hon har själv barn och blänger alltid när vi möts.ska prata lite med henne tror jag,mina barn brukar vara hos hennes barn och min son sa att hon alltid frågar massa konstiga frågor om mej bla.
    Antagligen är det många som anmält eftersom dina barn sprungit omkring mitt i natten och ringt på dörrarna folk blir inte speciellt glada över att bli väckta när de ska upp och jobba.
  • Anonym (anonym)
    Anonym skrev 2014-08-31 15:57:15 följande:
    jag är den enda som aldrig blir riktigt full,men när du skriver sådär så,ja det ser nog inte så bra ut.men prata med skolan?jag känner sonens lärare privat det blir ett helvete.pratar dom med fler?kommer dom och gör besök hemma?man läser så mycke här på fl om folk som blir av med sina barn så man blir ju rädd.är medbjuden på båtresa nästa helg men det går nog inte nu,tror ni dom skulle reagera på om jag åker?
    Du låter alltså dina barn vara med dig i sammanhang där andra blir riktigt fulla.
    Soc. kommer nog att göra en ordentlig utredning och kräva total nykterhet samt troligtvis kontroll av detta så någon båtresa verkar inte som en bra idé i dagsläget om det är en festkryssning.
  • Anonym (anonym)
    Monkii skrev 2014-08-31 16:25:25 följande:
    Men varför var dina barn vakna mitt i natten?
    De kunde väl inte sova om de befann sig i en miljö med riktigt fulla människor?
  • Anonym (anonym)
    Anonym skrev 2014-08-31 16:41:05 följande:
    inte vet jag,dom höll sej kanske vakna tills vi somnade och smet sen ut det är vad jag tror,jag får ta detta nu så är det bara.men jag tänker inte sitta och hålla med om saker som inte stämmer.det riktigt vidriga nu är att barnen är ute och jag hoppas dom inte går hem till den mamman.ibland stannar dom ute sent och jag får gå ut och leta efter dom och känner inte för att ringa på där just nu
    Barnen hade alltså ordnade sovplatser, ni vuxna hade ordnade sovplatser eller däckade de vuxna bara i soffor?
    Kontrollerar man inte att barnen ligger i sina sängar innan man går och lägger sig om man har fest och dörrar olåsta.
Svar på tråden anmäld,orolig