Inlägg från: Anonym (Z) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Z)

    anmäld,orolig

    Låter som de tagit ett bra beslut att starta utredning

  • Anonym (Z)
    Anonym skrev 2014-08-31 14:32:51 följande:

    jag vet att det var dumt gjort,och jag gör aldrig om det igen men jag vet iallafall vem det var som anmälde,hon har själv barn och blänger alltid när vi möts.ska prata lite med henne tror jag,mina barn brukar vara hos hennes barn och min son sa att hon alltid frågar massa konstiga frågor om mej bla.


    Var glad för det uppdagades istället för att misstänkliggöra folk som du inte säkert vet har med saken att göra eller skall du gå runt och fråga alla som de plinga på hos på natten eller du har bara bestämt dig för att en är skyldig till anmälan istället för att se ditt eget ansvar i detta?
  • Anonym (Z)
    Anonym skrev 2014-08-31 15:24:27 följande:

    pappan bor med sin nya och deras gemensamma son,han har inget intresse för oss.kan nån svara på om nån vet vad som händer på ett sånt möte?vad frågar dom och träffas man alltid ihop med barnen?


    Känns som att vi inte ska hjälpa till med sådant för då får inte utredarna en ärlig bild av hur barnen har det hemma hos dig
  • Anonym (Z)
    Anonym skrev 2014-08-31 16:41:05 följande:

    inte vet jag,dom höll sej kanske vakna tills vi somnade och smet sen ut det är vad jag tror,jag får ta detta nu så är det bara.men jag tänker inte sitta och hålla med om saker som inte stämmer.det riktigt vidriga nu är att barnen är ute och jag hoppas dom inte går hem till den mamman.ibland stannar dom ute sent och jag får gå ut och leta efter dom och känner inte för att ringa på där just nu


    Du har noll koll alltså?
  • Anonym (Z)
    Anonym skrev 2014-08-31 17:31:57 följande:

    barnen är fem och sju år,jo jag har koll dom gick till lekparken utanför med kompisar,men dom brukar kunna sticka iväg och man hinner inte alltid med.du som undrade hur mycket jag dricker,en flaska vin brukar det bli,fast utdraget på några timmar.


    Men det är inte den ålder du uppgett innan, har du inte koll på hur gamla de är ens ja då undrar jag om det ens finns några barn
  • Anonym (Z)
    Anonym skrev 2014-08-31 17:59:37 följande:

    besviken?tagga ner och det var väl bra att det inte var sanning.


    Ts har du tänkt på hur alla som kanske levt som din ihopdiktade historia för dessvärre är det så att det finns dem som lever i sådan destruktiv värld som du sitter och driver om
  • Anonym (Z)
    Anonym (sluta dricka!) skrev 2014-08-31 18:16:59 följande:

    Jag förvånas över hur du resonerar. Du får en orosanmälan över att någon är bekymrad över dina barns välmående pga du dricker för mycket. Du erkänner själv "att det blir för mycket ibland". Och likaväl så ursäktar du dig med att du har vänner som dricker mitt i veckan, som om det är dem som tvingar glaset till din mun. Dina barn är med och bevittnar hur VUXNA sitter och super men det är okej för ni ger dem mat.

    Jag måste bara fråga, vad är viktigast, dina barn eller alkoholen?

    Och om svaret inte blir dina barn, tja då ser jag klart och tydligt varför anmälan existerar.

    Och du, gör dina barn den tjänsten att sluta dricka alkohol överhuvudtaget och ge dem en uppväxt med tryggheten att mamma alltid har koll på läget och aldrig är berusad något mera.


    17:52 erkände ts det är fejk om du är läskunnig såklart
Svar på tråden anmäld,orolig