Inlägg från: Anonym (Soc.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Soc.)

    anmäld,orolig

    Låter som ett bra beslut att inleda utredning. Ta nu emot den hjälp angående föräldrarskapet och överdriven alkoholkonsumtion som du kommer att erbjudas så blir nog allt bra.

  • Anonym (Soc.)
    Anonym skrev 2014-08-31 15:57:15 följande:

    jag är den enda som aldrig blir riktigt full,men när du skriver sådär så,ja det ser nog inte så bra ut.men prata med skolan?jag känner sonens lärare privat det blir ett helvete.pratar dom med fler?kommer dom och gör besök hemma?man läser så mycke här på fl om folk som blir av med sina barn så man blir ju rädd.är medbjuden på båtresa nästa helg men det går nog inte nu,tror ni dom skulle reagera på om jag åker?


    Hur tror du själv att det "ser ut" om du åker på en fylleresa ett par dagar efter att det inletts utredning pga befarat alkoholmissbruk?
  • Anonym (Soc.)
    Anonym skrev 2014-08-31 16:41:05 följande:

    inte vet jag,dom höll sej kanske vakna tills vi somnade och smet sen ut det är vad jag tror,jag får ta detta nu så är det bara.men jag tänker inte sitta och hålla med om saker som inte stämmer.det riktigt vidriga nu är att barnen är ute och jag hoppas dom inte går hem till den mamman.ibland stannar dom ute sent och jag får gå ut och leta efter dom och känner inte för att ringa på där just nu


    Men hur gamla är barnen då?
Svar på tråden anmäld,orolig