Inlägg från: Anonym (TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TS)

    Vill ha olika sorts sex, vad göra?

    Lever familjeliv i all ära. 8 år på kontot, 2 barn etc.
    Sexlivet vet jag kan bli påverkat av barn, minskad sexlust som följd men det är inte precis där skon klämmer. Vi vill helt enkelt ha olika sorts sex.

    Hon - Sex i sängen, samma position, samma procedur. Varför ändra när något fungerar är mottot. Har haft aktivt sexliv innan vi träffades och då "självsäkert" sex. ONS osv.

    Jag - Egentligen motsatsen helt. Helst spontansex, experimentera lite. Allt ifrån platser till ja vad som egentligen. Tråkas ut av samma sak varje gång. Jag har dock bara haft en partner innan, ungdomskärlek med allt som hör till. Kaninsex lite överallt och närsomhelst.

    Problemet är också att det är alltid på hennes villkor. Hon kom ikväll och ställde sig bredvid mig, frågade lite vagt vad hon ville och hon sa: "det vet du nog" "kom och lägg dig istället" Inte precis på det där härliga sättet. Mer som "du kommer om du vill, annars lägger jag mig och sover".
    Jag är inte 30 än och har ångest, är det såhär mitt sexliv ska vara i 30år framöver? Vi har pratat om detta och hon säger mest att det är ju svårt att få till det med barnen och att det är ju bekvämt med att gå på det säkra så att säga. NEJ! Det är det INTE!

    Processen:
    1. Lägger oss i säng
    2. Tar av oss
    3. Oljan in könen
    4. Smeker i 1 min
    5. Penetrering till orgasm, oftast liggandes på sidan.

    Detta händer 1-2 ggr per månad. Nu var det 1,5 månad sen.

    Hur sparkade ni igång ert sexliv? Jag har pratat lite om att spica till det, binda, ögonbindel etc. men hon(har inte sagt det rakt ut men jag förstod det) känner att det är något jag gjort med föregående partner(hon vet inte om mitt lilla antal) och det stör henne.

  • Svar på tråden Vill ha olika sorts sex, vad göra?
  • Anonym (TS)
    Anonym (90bfac35@opayq.com) skrev 2014-09-03 00:55:48 följande:

    Säg hur du verkligen känner att du är rädd för att behöva leva ditt liv på det viset osv.


    Tro mig, det är sagt. Dock får hon skuldkänslor och det vill jag ju inte att hon ska få. Vi är 2 som har sex men jag tycker inte att hennes argument håller om att hon tycker det är jobbigt för att jag kanske satt ögonbindel eller bundit(nu pratar vi om händerna till sängbenen och inget BDSM precis) någon annan? Det är ju inte så att jag stör mig på att hon haft sex med en som jobbar i vår matbutik, som hon ljugit om att han var hennes gamla skolkamrat. Inte så att jag vägrar handla där för det.
  • Anonym (TS)
    Anonym (Fucked up nature) skrev 2014-09-03 08:57:49 följande:

    Jag är övertygad om att naturen har spelat oss killar ett spratt. Tjejer i kärleksförhållande och passionerad sex går helt enkelt inte ihop.

    Du kan träffa värsta kåtslampan men så fort ni utvecklar kärlek och trygghet i förhållandet slutar hon bli kåt på dig. Det är tryggheten som tar bort lusten.


    Näää, så tror jag inte. Eller jag hoppas inte det är så iaf :D
    Anders 386 skrev 2014-09-03 09:13:45 följande:

    Men man kan ju variera en del utan att det blir några stora omvälvningar...
    Testa lite andra ställningar.
    Använd munnen mer, båda två.
    Testa lite sexleksaker. 

    Om du testat o fått "nej" så är det inte så lätt förstås..  men har du försökt?

    Men det är nog svårt att få till några jättestora förändringar i ett långt förhållande.


    Jo visst har man pratat om det men det är ju bara krångligt. Hon känner sig mer bekväm med de vi har och har svårt att komma i några andra. Men det är kanske lättare att bli mer upphetsad och kåt om man just har hett sex och inte något "safe-sex" bara för orgasmens skull.
    Jo i början hade vi oralsex men ju längre det gått, ju mindre vill hon ha och det ges inte heller så det var väl 7-9månader minst sen nån av oss. Det känns mest som att hon ger mig, för att jag gått ner på henne. Hon hade ett par dildosar men det kände hon sig inte bekväm med, något som är helt ok tycker jag men jag vet inte riktigt varför hon kasta dom. Hon skaffade sig ju dem av en anledning.
    Man har ju anpassat sig lite, självklart men ju längre tiden gått, ju mer enformigt och tråkigt har sexet blivit, tyvärr.
    Anonym (Intressant!) skrev 2014-09-03 09:14:37 följande:
    Det här är en kul teori faktiskt - nu kommer väl halva FL kalla mej feminazi och whatnot, men precis det problem har jag om min kompis pratat om att vi har - med våra killar!

    ...

    Hur fan vet man det Innan det är försent? Blä :( 

    Vi kan väl byta partner så kan du o jag knulla loss som tokar, så får våra resp. kör sitt race ;)
    Skämt o sido!
    Det är trist att något så härligt och pirrnade skönt ska hämmas av våra egna huvudspöken. Aja, får väl se om det går att forska vidare i saken....
  • Anonym (TS)
    Anonym (Hmm) skrev 2016-01-01 16:13:45 följande:

    Får hon ens orgasm eller? Vill du ha annorlunda sex för att du ska få mer njutning? De flesta män bryr sig bara om sin egna njutning, iaf de jag har träffat, och det är klart man tröttnar på sex då. Män vill ju ha sex i 100 olika positioner men verkar inte ha fattat att klitoris inte sitter i fittan...


    Jag vet inte om jag är trasig inuti eller om jag bara är annorlunda men sex utan att hon kommer/får orgasm, är inte sex för mig. Det är verkligen avtändande för mig att ha känslan över att hon inte gillar det vi gör, det får mig slak direkt!
    Hon vill ha trygghet, absolut, men testa äta samma frukost i 20 år o se hur sugen du blir efter 3 år....om du förstår mig. Det behöver inte gå från macka till räksallad, ett litet pålägg här o ett glas juice där liksom ;)
    Anonym (faktorer) skrev 2016-01-01 16:28:28 följande:

    Det är ju en biologisk grej på samma sätt som för andra djur.

    Dvs när det sexuella intresset avtagit av någon anledning, det vet man ofta inte varför själv, så är det inte lika intressant helt enkelt längre. Det är inte helt enkelt.

    Men en början kan vara att vara medveten om att p piller och sådant som tar bort de naturliga hormonerna hos kvinnor oftast tar bort en stor del, för många all, lust.:( Tyvärr.

    Men man vill ju ha sex men inte få ungar som kaniner, så gå di och sterilisera dig med hennes vetskap så hon kan sluta med piller eller annat sånt skit. Och beställ argiplex och liknande till henne. :) Och få henne att känna sig åtråvärd och värdefull och att hon är attraktiv! En dålig självförtroende för sin kropp är värsta förstörelsen för ett sexliv...


    Tack jag vet vad du menar. Jag känner mig så jävla oattraktiv, hon är som en främling när det gäller kroppskontakt. Jag däremot är väldigt gärna nära och tar gärna på henne. Hon vet att jag tycker hon är sexig och jag gillar hennes kropp. Dock vet jag att hon inte uppskattar min...sterilisering är inget alternativ och p-piller används inte.

Svar på tråden Vill ha olika sorts sex, vad göra?