• Lilje

    Hans nya

    Ess skrev 2014-09-08 19:05:52 följande:
    Det finns så många knepiga människor där ute. Jag vill inte dom ska koppla ihop barnets namn med en skola och sen kunna söka upp barnet.

    Har du aldrig sett tex en försäljningsbild där det i bakgrunden hänger en läkarkallelse, där det står namn och personnummer.
    Är dina barn så speciella att främlingar söker upp dem på det sättet?
  • Lilje
    Anonym (lea) skrev 2014-09-09 06:35:35 följande:

    Tycker att det är helt fel. Ser ja bilder på mina barn som ej är godkända av mig och vad lag säger och inte säger kommer person som lagt upp dom få vet och ALDRIG glömma!! (Har inträffat när vänner lagt upp bilder på barnen som de fått ta bort OMEDELBART) Jag är deras mamma och jag skall skydda dom. Av egen erfarenhet fanns den sjukaste av de sjukaste i min egen släkt så ja ,sjuka folk finns och det vill jag välja att säga till de som hånar dig i den frågan . Konflikter mellan er är tyvärr tråkigt men jag förstår att du inte vill att någon annan inte respekterar ditt beslut för det är dina barn och inte hennes.


    Så om någon lägger upp foton av fina barn kommer du berätta för dom att enligt lagen är det helt ok om dom inte är kränkande? Är det så att förstå?
  • Lilje
    Anonym (skål) skrev 2014-09-10 09:07:12 följande:
    Att lägga foton på nätet kan nästan jämföras med tatueringar. Båda ger permanenta resultat som i princip är omöjliga att ta bort.

    Om det krävs båda föräldrarnas medgivande för typ tatueringar, hål i öronen, operationer etc så bör det också krävas båda föräldrarnas medgivande för att lägga upp foton på nätet.

    Sedan är burkajämförelsen urkass. Man kan aldrig riktigt hundraprocentigt skydda sina barn från andras handlingar. Det kan hända att någon kommer och tvångstatuerar ens barn. Precis som det finns en risk att någon smygfotar ens barn. Men det är inget argument för att tillåta den ena föräldern att fatta stora beslut på egen hand.
    Har det någonsin hänt att någon har sprungit fram och tvångstatuerat ett barn? Känns ju som en rätt udda situation.
  • Lilje
    Anonym (Mum) skrev 2014-09-11 18:07:50 följande:
    Ja, fast om du läst något om just pedofili så är det ju i allmänhet inte nakna barn de tänder på utan gulliga små flickor och pojkar i vardagliga situationer. Nej, jag tycker inte att man skall lägga ut barn på nätet och absolut inte som bonusmamma lägga ut andras barn. Det är verkligen lågt!
    Eh nej. Inte mer än vanliga människor tänder på snygga människor i alldagliga situationer. Visst kan det vara hett med en snygg kille som byter däck i solen, men inget jag masturberar villt till. Och pedofiler kåtar upp sig på småbarn i sexuella situationer. Så länge ni inte lägger upp foton av eran småbarn med en dildo i röven är det nog lugnt.
  • Lilje

    Jag undrar hur lejonmamman kommer bete sig den dagen barnet tar hem en pojkvän/flickvän. En främmande människa som kommer stjäla barnet från sin mamma, som barnet även, ve och fasa, kan älska lika högt eller högre än sin mamma. Tänk den dagen barnet väljer någon annan framför dig?

Svar på tråden Hans nya