Inlägg från: Anonym (detärjag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (detärjag)

    Min kille vill aldrig...

    Gud vad jag känner igen det där. Vi har varit ett par i 14, 15 år nu och vi har aldrig sex. Då menar jag verkligen aldrig.

    Jag har också verkligen försökt med ALLT!!!!

    Pratat, bråkat, försökt förföra... ja, u name it. Det är helt dött och jag inser att det faktiskt nog alltid kommer att så vara.

    Har även tagit upp det här med att jag kanske går till en älskare för jag klarar inte av att leva helt utan sex. Hans svar blev att han inget ville veta:(

    Många undrar säkert varför jag stannar och inte lämnar? Men ibland är livet inte så enkelt.

  • Anonym (detärjag)
    Anonym (Ll) skrev 2014-09-14 14:11:40 följande:
    Oj... Hur blev det såhär? Ni kanske växt ifrån varandra eller att han inte mår speciellt bra.
    Jag vet faktiskt inte. Helt ärligt! Kanske vi växt ifrån varandra på det sexuella planet. Det har gjort att jag mer och mer dragit mig undan, för det har inte varit kul att bli avvisad hela tiden. Han säger att han bara inte har lust, helst enkelt. Vi bråkar inte särskilt mycket om det längre utan det har blivit ett stilla konstaterande angående sexet.

    Han verkar inte må dåligt, det är nog mer jag som lider mest. Det har gjort att jag utforskat miin egen läggning och sexualitet mer och mer. Det har också gjort att det vi en gång hade tiillsammans (i sexet) har dragit åt två håll (om du fattar). Han är kvar vid det vi brukade leka då (för läänge sedan), jag har gått vidare och hittat andra saker jag tänder oerhört mycket på. Jag vet dock att det gör inte han...
  • Anonym (detärjag)
    Gung Ho skrev 2014-09-18 22:28:08 följande:
    Det jag upptäckte, efter att jag separerat och träffat en ny, var att det var känslorna och närheten det var fel på.

    Jag och exet hade sex lite oftare än en gång i månaden, men talande var att mkt närhet och ömhet hade runnit ut i rutiner och slentrian.. Vi levde bredvid varandra, inte MED varandra. Vi såg aldrig varandra djup i ögonen och bara höll om varandra. De gånger vi kröp ihop i soffan satt vi där utan att känna riktig närhet..

    Är det ngn här (som inte får ligga..) som ärligt kan säga att ni håller om varandra med känsla, skrattar hjärtligt tillsammans, fånar er, dansar i köket eller skriver små gulliga lappar för att ni vill att den andra ska känna hur ni känner.. (Nej, födelsedagar och alla hjärtans dag räknas inte)..

    Det jag menar är att kanske sextorkan är kopplat till ngt större, eller är det ett isolerat fenomen i ett förhållande som annars är ett paradis?
    Ja, håller med dig i stort. Fast det är lite det som är problemet hos oss. För visst håller vi om varandra, skrattar mycket och allt det där. Men... vi är mer som syskkon! Vet inte om vi alltid varit för lika (om man nu kan bli det) eller om vi bara växt iho eller ifrån varandra (jag vet inte vilket faktiskt)...
Svar på tråden Min kille vill aldrig...