• Anonym (Eh)

    Är folk DUMMA I HUVET?!?!?!?!?? Hur kan ni inte rösta på moderaterna????!!!

    Anonym (Ilska) skrev 2014-09-15 00:05:52 följande:

    JAG blir förbannat galen! Vad är det med er socialälskare som förstört vårt vackra land och röstar på rött?!?!? Moderaterna har klarat en oerhörd svår ekonomisk kris nästan bäst i Europa, vår skatt har sjunkit och vi hederliga arbetare MÅR BRA AV DET!!!!!! Fattar ni inte att ni sjuka och övriga som verkligen är i behov av bidrag SKULLE FÅ era bidrag med större säkerhet sakta men säkert när mina moderater skulle tvinga ut alla bidragsfuskare osv ut i arbetslivet. Mer skatt skulle bli resultatet och lättare att finansera er som verkligen är i behov!!! Människan SKA arbeta om hon kan. Vi är skapta för det. Människan har jobbat sedan historian började. Men idag sla minsann alla trygga sog med bidrag osv. OHHHH JAG KAN INTE ENS UTTRYCKA MIN FRUSTRATION!!!!! Kag bryr mig inte om SD eller nått jävla parti. Jag fattar inte VARFÖR folk inte röstade fram moderaterna.... Oh sånna stunder önskar jag att Fredrik var vår diktator.


    Den största anledningen till att Sverige klarat sig bättre än övriga Europa är att vi inte är med i eurosamarbetet. Att vi inte är det beror på att vi röstade 'nej' i folkomröstningen om detta. Om 'ja'-sidan, där bland annat moderaterna var starka förespråkare, vunnit hade vi dragits med i den europeiska ekonomiska röran.

    När det gäller jobbskatteavdraget avstår jag gärna det om de pengarna kan hjälpa någon som är svårt sjuk.
  • Anonym (Eh)
    snorkan skrev 2014-09-15 22:36:33 följande:

    Jag röstade rött för att jag tänker på andra än enbart mig själv....


  • Anonym (Eh)
    Anonym (Se till helheten) skrev 2014-09-16 10:06:33 följande:
    Sänkta inkomstskatter ger möjlighet till ökad konsumtion av varor och tjänster, vilket ger fler jobb, vilket ger ökade skatteintäkter. Så nej - du behöver inte avstå något jobbskatteavdrag för att hjälpa någon som är svårt sjuk. Du hjälper bäst genom att använda din ökade nettoinkomst till att köpa mer tjänster (eller svenskproducerade varor) så att arbetslösa i Sverige kan få jobb istället för att behöva gå på bidrag. 
    Jag använde min ökade nettoinkomst bland annat till mediciner eftersom de blivit mycket dyrare. Din logik kan även användas på sjuka och arbetslösa (moderaterna vill ju att 7% ska vara arbetslösa = jämviktsarbetslöshet): ge sjuka och arbetslösa lite högre ersättningar och de kommer att spendera detta på konsumtion som i sin tur ger fler arbetstillfällen. Undersökningar visar att det ger mer att ge ökad inkomst till de som har lite pengar än till de som har mycket pengar. De som har mycket pengar stoppar den extra summan i madrassen (ja, eller banken).
  • Anonym (Eh)
    Anonym (Passionata) skrev 2014-09-16 10:08:38 följande:
    snorkan skrev 2014-09-15 22:36:33 följande:

    Jag röstade rött för att jag tänker på andra än enbart mig själv....


    Jag skulle mer säga att sosseröstare är de som tänker på sig själva - vad kan JAG få idag, vilka bidrag finns för mig, vad kan landet göra för mig, vilka av andras hårt intjänade skattepengar kan vi slösa...

    Där moderaterna tänker längre...tjäna, spara, investera..för att sen kunna slösa utan att behöva låna.
    Jag får inga bidrag. Inga alls.
  • Anonym (Eh)
    Anonym (Orden ur munnen) skrev 2014-09-16 11:00:00 följande:
    Så himla bra skrivet.

    Håller med till 100%

    Klart att den som inte vill gärna tar gratis.

    Gratis är gott om grannen bjuder
    Som man känner sig själv känner man andra!
  • Anonym (Eh)
    Anonym (Orden ur munnen) skrev 2014-09-16 12:43:53 följande:
    Nej du där har du fel!

    Jag +min man + vår släkt jobbar mer än heltid.

    Inga bidrag alls. Vi gillar inte att åka snålskjuts utan kämpar hårt för vårt leverne
    Du skrev: "Klart att den som inte vill gärna tar gratis.

    Gratis är gott om grannen bjuder"
Svar på tråden Är folk DUMMA I HUVET?!?!?!?!?? Hur kan ni inte rösta på moderaterna????!!!