Inlägg från: Zoom |Visa alla inlägg
  • Zoom

    Muslimer vill stoppa avgudadyrkan i Kaabah

    Intresseklubben skrev 2014-09-21 21:01:16 följande:

    Vad konstigt, det hade jag ingen aning om att jag ville! Men men du vet väl bättre.

    Måste vara otroligt skönt att ha alla svar och även kunna vara talesperson för alla muslimer i världen.

    Må Allah öppna dina ögon. 


    Kanske beror på att du tillhör lägret som dyrkar stenen. Klart du då inte vill förgöra den. Det är ju din avgud.

    Hela världen ser att muslimer delat upp sig i läger och dödar varandra. Så har man alltid gjort.
  • Zoom
    oOHalalOo skrev 2014-09-18 13:29:31 följande:

    Var finns texten som talar om att dessa personer på bilden lägger sitt hopp till en sten? Jag kan inte med säkerhet säga var bilden är tagen, men kan misstänka att det är i Kaba och då vet jag att personerna är där för att göra bl.a. tawaf, dvs. cirkulera 7 gånger runt Kaba eftersom stenen är som en 'varvräknare'.

    Men som sagts förut, om man ser till den islamiska läran och vem muslimer lägger sin tro till och dyrkar så är det Allah (swt). Inga mellanhänder eller mellangudar eller helgon eller torterade offer som spikas upp eller annat behövs eller dyrkas. Det är tydligt klargjort vad den sortens dyrkan är för en muslim och shirk (att dyrka någon eller något annat vid sidan av Allah swt) är den största synden i Islam. Så om du skulle resonera med förnuft och logik så skulle du väldigt lätt kunna förstå varför ca 2 miljoner muslimer årligen gör när de åker på pilgrimsfärd till Mecka. Annars kan man utan att använda sig av det även enkelt kolla upp på internet vad som händer i Mecka - möjligheterna är otaliga idag i vårt IT-samhälle. Svårt är det inte heller. Handlar bara om intresse att vilja förkovra sig och utvecklas.


    Du vet alltså inte var bilden är tagen men misstänker att det är kaabah. Att man på bilden dyrkar stenen är lika tydligt som att du kan se var den är tagen. Det är ju på grund av detta ISIS vill förgöra den. Du kommenterar ju själv ritualerna man utför.
  • Zoom

    Halal, kvinnan som bugar sig för stenen håller sig fast och går inte runt i cirklar. Hon står still och tillber den.

  • Zoom
    oOHalalOo skrev 2014-09-22 21:40:59 följande:

    Zoom

    Du skrev ju tidigare om IS, eller? Så det är ju de du upphöjde i ditt tidigare inlägg, åtminstone ser det så ut. Så nu kan du ju inte bara svänga om och ändra till 'muslimerna förgör människor' du förstår skillnaden i din framställan hoppas jag och hur du förvrängt den i det här inlägget i jämförelse  med det tidigare inlägget?

    Vad om bönen är det som du inte tror på? Förklara.

    Varför är jag sjuk i huvudet? På vilket  sätt har jag skrivit föraktfullt? På vilket sätt skriver jag nedlåtande. Ge mig feedback och förklara hur jag kan förändra det jag skriver så att det kan bli bättre.

    Varken jag eller muslimer dyrkar ju någon sten heller, så då antar jag det är rätt lika. Men jag frågade dig vad du dyrkar, så det får du givetvis väldigt gärna svara på. Då kanske det blir lättare att förstå vad du lägger för värdering i just ordet dyrkan.


    Om inte du och de andra muslimerna inte hade varit stendyrkare så skulle ISIS inte velat förgöra den. Ganska logiskt faktiskt.

    Jag tror inte på att ni enbart dyrkar allah. Som jag redan utryckt så förstår du att jag menar att den svarta stenen är objekt för avgudadyrkan och det bekräftar ISIS med sina hot. Sen menar jag också att ni dyrkar muhammad och månen.

    Dina andra frågor är offtopic.
  • Zoom

    Välj lag halal. Förbli en avgudadyrkare eller förena dig med de som inte dyrkar stenar.

  • Zoom
    oOHalalOo skrev 2014-09-22 22:45:35 följande:

    Jag har redan valt för länge sen. Jag är ingen extremist och utövar inte terrorism.

    Så om jag utgår från din förståelse av detta så menar du alltså att extremister och terrorister dyrkar stenar, det är upp till dem då att göra det säger jag då.

    Jag har valt Allahs (swt) väg för min egen del.


    Jag anade att du är typen som inte förstår inlägg. Det är ju extremisterna som vill krossa stenen och det är extremisterna som är riktiga muslimer som gör det som står i koranen. Inte de som inte utövar terrorism. Men du kan ju alltid vända din bakdel mot kaaba och bevisa att du inte går på knä för en sten.
  • Zoom

    JTA, jag har också hört att dom slickar på stenen. Finns ett youtube klipp om det.

  • Zoom
    oOHalalOo skrev 2014-09-22 23:00:32 följande:

    Fast var i Koranen står det att muslimer ska krossa den svarta stenen? Det blir ju lite konstigt också att man ska krossa den eftersom den inte dyrkas. Du tror inte att extremisterna och även du här kan ha missat lite väsentlig information?


    Jag tror ingenting. Det är du själv som missar all information. Det går liksom inte in så försök att inte anstränga dig så mycket.
Svar på tråden Muslimer vill stoppa avgudadyrkan i Kaabah