• Anonym (oh)

    Korten på bordet, såhär är män egentligen!!

    Vad träffar du på för slödder egentligen?? Du borde vidga dina umgängeskretsar och sluta hänga runt med lowlife patrask av värsta sorten. 

  • Anonym (oh)
    BengtH skrev 2014-09-18 19:32:17 följande:
    Män är djur. Män har en stark könsdrift och styrs av reptilhjärnan. Jag fantiserar hela tiden om andra kvinnor, fast jag är gift. Jag drömmer om den unga söta kassörskan på Netto. Henne vill jag föra in två fingrar i. Tjejerna på jobbet, iaf en av dem, henne vill jag göka hårt på kontoret bakifrån. Tjejen som cyklade framför mig på väg hem från jobbet, henne vill jag också ligga med. En av min frus väninnor, henne skulle jag vilja hamna i säng med, hon har fina bröst och snygga ben.

    Jag har sexfantasier som alla män har. skillnaden är att för mig så förblir fantasierna  fantasier. Män som bara tänker på hustrun hela tiden finns inte, de som påstår att de gör det ljuger. 
    Du tror inte din extrema kåthet beror på att du  byter sex mot hushållstjänster och att du inte skulle få ligga alls om du inte diskade en gång i veckan? Om du tar lite mer hänsyn även till din frus lust och inte bara tycker att det är hennes plikt att "sära på benen" så du får "komma till" kanske du skulle "få" mycket mer sex än nu och inte behöva dregla efter varenda kvinna du möter. 

    Jag tror jag talar för många män när jag säger att du inte ska blanda ihop dig själv med alla män bara för att ni alla har kuk. Det finns rätt många män som inte är kvar på neanderthalstadiet,  jag skulle säga att ni som är det är i minoritet. 
Svar på tråden Korten på bordet, såhär är män egentligen!!