Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Korten på bordet, såhär är män egentligen!!

    Det ligger nog mycket i det.

  • Anonym (Kvinna)

    De flesta punkter stämmer in på mig som kvinna också. Jag onanerar så fort tillfälle ges, tittar på porr och vill ligga med samtliga av min mans vänner *stön* jag är nöjd med min tillvaro o relation men fantasin är oändlig! ;)

  • Anonym (Kvinna)

    Ja vad ska man säga...ni kvinnor är så naiva..
    Det är troligen inte frågan om "om" din man kommer vara otrogen, bara "när".

    Det finns en liten beskärd del män som älskar sina kvinnor och som är dem trogna, men det finns så många fler män som är otrogna.
    På hemmaplan är de så kära och puttinuttiga med sina fruar, men så fort frugan vänder ryggen till så har mannen siktet inställt på någon annan och då spelar det ingen roll hur kära de är när de är tillsammans...sex och kärlek är inte samma sak, det är kanske därför män kan med och säga att de älskar sin fru, men de har inga problem med att ha sex med en annan.

    Denna lilla skaran män som inte är otrogna, de är fantastiska och jag hoppas också de hittat en kvinna som förtjänar dem, som är lika trogna mot sina män.

    Det där med bilprovingen är ett bra exempel på hur "lätta" män är och jag tror faktiskt inte heller att jag kommer ha några problem med att få min bil godkänd i besiktningen så länge det är en man som sköter det. Ni kvinnor som hävdar att det inte spelar någon roll vem eller vad man har på sig..ni saknar antagligen "det" (antingen tillfälligt eller aldrig haft det).

    Denna tråden handlar om sviniga män..det finns många vidriga kvinnor också, men alla är det inte, varken män eller kvinnor, men TS har en poäng.

    Dock så vill jag inflika en annan liten hypotes i det hela. Män som inte har så stor sexualdrift är antagligen mer nöjda i sitt förhållande än de som får för lite sex eller inte får den sexuella tillfredställelse som de behöver och därmed inte har samma behov av bekräftelse och behöver vara otrogna. Detsamma gäller antagligen kvinnor också...har man ingen balans i sitt sexliv och behöver få utlopp för det så är känns risken för otrohet väldigt mycket större. Jag har varit på både sidor, att inte få tillräckligt och att inte kunna ge tillräckligt, men det är ingen anledning till att vara otrogen mot den man älskar, då får man göra slut. Men jag vet hur långt män kan gå för att få sex...och därför lever jag hellre ensam än med en dåre.


     

Svar på tråden Korten på bordet, såhär är män egentligen!!