Inlägg från: litentös |Visa alla inlägg
  • litentös

    Min pojkvän slog mig pga pengar

    Vänta lite nu..


    Nu har jag läst igenom alla inlägg och majoriteten verkar seriöst inte jätteupprörda över att snubben faktiskt slog TS?
    Dom flesta verkar mest haka upp sig på att hon har en "slarvig" bror som hon inte skulle lånat ut pengar till. VEM har sagt att brorsan är slarvig? För folk är väl medvetna om att det finns fler sätt förutom slarv som kan vara orsaken till att man får skulder? Nu vet inte jag heller (självfallet) varför brorsan har skulder, men nu har han det av någon anledning och hon lånade ut pengar till honom. Sina egna pengar dessutom. Enligt TS så har ju hon lånat ut pengar till bror tidigare och han har alltid betalat tillbaka. 

    Så egentligen är ju den enda frågan vad hon ska göra med mannen som slår henne. 
    Jag personligen tror inte att killar som slår av sådana där anledningar kommer att bättra på sig. Det KAN ha varit en engångsförteelse (och att han därefter får en chock och inser vad han har gjort), men jag tvivlar starkt på det. Jag kanske är allmänt misstänksam mot män som slåss, men enligt egna erfarenheter så slår en människa aldrig bara en gång.
    Han verkar mest som en grinig tölp som inte får godiset han blivit lovad.
    Jag skulle vilja säga åt TS att dumpa skiten i en avskrädeshög, men samtidigt kan jag förstå att det inte är lätt att lämna en man som man levt ihop med i fyra år och som man har en familj tillsammans med, även om det inte är några gemensamma barn i bilden. 


    Men samtidigt... Han slog dig TS för att du lånade ut DINA pengar till DIN bror som DU litar på. Pengarna kommer ju tydligen komma tillbaka, karlskrället skulle ju bara behöva vänta lite längre på sin bil. Men trots det så slog han dig.

    Så mitt råd är att du ska dumpa honom. Tänk om det är en av ungarna nästa gång?

Svar på tråden Min pojkvän slog mig pga pengar