Inlägg från: Anonym (mor) |Visa alla inlägg
  • Anonym (mor)

    Min pojkvän slog mig pga pengar

    Anonym (Sm) skrev 2014-09-18 22:14:00 följande:

    Är brutalt nedsänkt till någon värdelös nivå där jag inte kan resa mig igen och är helt förtvivlad över min situation, är hemskt ledsen och arg på mig själv. Jag skäms över att ens behöva starta en tråd, men har aldrig någonsin känt mig så maktlös och ledsen som just nu.  Kan inte beskriva med ord, hur ledsen jag är så att det nästan gör ont. Min bror behövde låna pengar (rätt mycket pengar) för att bli av med en massa skulder och tänker självklart återbetala mig därefter när han kan. Jag litar naturligtvis på min bror och gav därför mina sparade pengar till honom. Men när min kille fick veta idag att jag hade gjort av med pengarna som vi hade tänkt spara till en ny bil så blev han rasande! Jag vet inte om han fick för sig men han slog mig ansiktet och klämde på min överarm i all smärta så att det verkligen kändes. Jag vet inte varför han reagerade som han gjorde, vad ska jag göra nu?!


    Men......du ger din bror DINA sparade pengar? Var det DINA sparade pengar som skulle gå till din och din killes nya bil? Var någon del av pengarna din killes? Om ni sparade gemensamt till en ny bil och du ger bort pengarna till din brorsa utan att rådfråga din kille så är det väl inte konstigt att han blev förbannad? Han ska självklart inte slå dig men det är väl bra att du upptäcker nu att han är sådan INNAN ni skaffar barn. För ni har väl inte barn mitt i alltihop också?
  • Anonym (mor)
    Daisydoll skrev 2014-09-19 20:35:36 följande:

    Oavsett vad så harde han ingen rätt att slå dig! Gå till polisen och anmäl honom för misshandel. Sedan flyttar du ut, för slog han dig för en sådan sak kommer han fortsätta att puckla på dig.

    Var det dessutom DINA EGNA sparpengar gör du vad 17 du vill med dem, slarvig brorsa eller inte.


    Fast ska man anmäla ngn för misshandel efter att man fått en örfil och blivit klämd på armen så gäller det att det finns blåmärken och synliga skador. Om inte så skämmer hon ut sig, särskilt eftersom det tydligen var första gången TS kille visade våldstendenser. Är hon numera rädd för sin kille så ska hon flytta...........
  • Anonym (mor)
    Nomanisanisland skrev 2014-12-08 16:15:53 följande:
    Vad är det där för dumheter? TS kille valde att vara ett kräk och misshandla och kränka henne och då ska han amälas, åtalas och dömas alternativt lämnas och skandaliseras. Man ska inte dalta med våldsmän.
    Hoppsan har denna tråd vaknat. Så du tror att det går att få en man skandaliserad, åtalad och dömd för en örfil? och en liten tryckning på en överarm? Du fattar väl att det måste finnas väl dokumenterade skador? och det räcker inte med en liten rodnad på kinden som lika gärna kan bero på blåsvädret. Tänk vad mycket hysteriska fruntimmer förstör för varandra när de anmäler trams? Vem litar på dem till slut?
  • Anonym (mor)
    Påven Johanna skrev 2014-12-08 17:29:41 följande:
    Anmäler trams? Jag till exempel har absolut nolltolerans vad gäller våld, jag skulle aldrig acceptera att få en örfil. Jag hade absolut gjort den markeringen som en polisanmälan innebär om någon slagit till mig.
    Javisst kan man anmäla som en "markering"! om det får en att må bättre i stridens hetta. Säkert jättevanligt.
  • Anonym (mor)
    Nomanisanisland skrev 2014-12-08 17:29:15 följande:
    Här haglar generaliseringarna det finns inget hysteriskt i att anmäla en man som väljer att slåss för att han inte får låna pengar - och skandalisera går utmärkt, till exempel sociala medier (finns risk för förtalsåtal) eller vänkretsen. Väljer man att ta till våld, ska man inte komma undan med det. Och det är ett synnerligen skevt synsätt att betrakta den som anmäler en faktisk misshandel för "hysteriskt fruntimmer". Poängen här är inte smärtan, utan kränkningen, att det här mannen tar sig den oerhört förmenta rätten att slå TS istället för att välja att kanalisera sina känslor på ett mer civiliserat sätt.
    "Inte får låna pengar". TS hade ju satt sprätt på alla hans sparpengar som skulle gå till en bil. Inte bra att ge henne en örfil förstås men nästa gång är det kanske han som får en? 
  • Anonym (mor)
    Nomanisanisland skrev 2014-12-08 17:37:33 följande:
    Nej man ska anmäla som en markering att så beter man sig inte, är man vuxen nog att ha ett förhållande, är man vuxen nog att bli en "hysterisk karl" och börja misshandla.
    Que?
  • Anonym (mor)
    Nomanisanisland skrev 2014-12-08 17:41:26 följande:
    Alltså du kallar de som anmäler en en örfil för hysteriska kärringar, jag menar att det är mer rätt att kalla de som väljer att utdela örfilen för hysteriska (obehärskade).
    Fruntimmer skrev jag. Ja det ena utesluter väl inte det andra. Mannen var väl också hysterisk antar jag. Men nu handlade detta ju om man ska ringa till Polisen och anmäla en örfil eller inte. Jag tänker att man kanske först ska ta sig till ett sjukhus och få sina skador omsedda och dokumenterade? för det kommer att behövas i en rättegång. Gudskelov så blir ingen dömd lättvindigt.
Svar på tråden Min pojkvän slog mig pga pengar