Inlägg från: Erikali |Visa alla inlägg
  • Erikali

    Eskilstuna eller i närheten?

    Jag bor i Eskilstuna och är gravid i v.7. Beräknad till mitten på Maj och fyller 22 år i april. Hur gammal är du? :)

  • Erikali

    Var på kostsamtal igår hos bm. Fick lite böcker att läsa, hon ställde frågor, vägning, beställde prover som ska tas inför nästa besök om en månad :) Då är det riktig inskrivning.

  • Erikali
    maybelline skrev 2014-09-23 10:02:31 följande:
    Jag har första mötet den 3dje :) kolla du tid på ultraljud eller blir det nästa gång? :)

    Tid för ultraljud bokar vi nästa gång. Blir första veckan i dec skulle jag tro.


    CarlaVeloso: ang ont högt upp i buken. Jag har jätteproblem med magmunnen. Rapar, får sura uppstötningar, har ont vissa dagar. Typiska gastritbesvär som bm säger är helt normalt! :)

  • Erikali

    Kan vem som helst ringa till kvinnohälsan och be om ul? Jag är gravid med första men ska utomlands i v. 11+5 och är borta i två veckor. Vill gärna veta att allt är som det ska innan vi åker.

  • Erikali
    CarlaVeloso skrev 2014-10-02 21:12:28 följande:

    Jag är också jättesvullen om magen. Är i v. 7 (6+5) men ser ut att vara i typ v. 20. Ni andra som är svullna, är det andra barnet? Har läst någonstans att magen kommer fortare med andra barnet. Jag tycker att det är jättejobbigt iaf då det är så tidigt än.

    Är det någon som funderar på fosterdiagnostik eller vill ta reda på könet?


    Jag är i v7+5 idag, första barnet. Mina nära vänner har redan börjat undra, just för att jag är så svullen. Kan inte knäppa mina byxor längre, tajta tröjor går inte, då är det väldigt tydligt.


    Vi kommer vilja ta reda på kön, allt det andra är jag inte jättesugen på kanske. Är av den åsikten att alla barn är värda ett liv, såklart är det väl inte roligt om det skulle lida och ha ont men jag skulle aldrig välja bort mitt barn för att det har Downs eller liknande.

Svar på tråden Eskilstuna eller i närheten?