Inlägg från: IsaStardust |Visa alla inlägg
  • IsaStardust

    Smutsiga sanningar om SD!

    Tröttnar ni aldrig? Det börjar bli lite för många år av samma tjat.

  • IsaStardust
    Velouria skrev 2014-09-21 15:43:03 följande:

    Det är för att SD fortfarande högst verksamma. Varför ska man tröttna på det?


    Det verkar bra mycket vettigare att faktiskt försöka ta reda på varför folk röstar på dem. Det kanske skulle kunna göra en skillnad. Att posta film efter film, vilket gjorts i flera år, börjar bara kännas patetiskt och leder ingenvart.
  • IsaStardust
    Velouria skrev 2014-09-21 15:58:05 följande:

    Varför känns det patetiskt? Det är ju högst aktuellt med hur SD framställer sig själva och vilka budskap de sänder ut. Sedan finns det ju alltid de som har samma världsbild, tyvärr. Och det kommer alltid att vara aktuellt med vad sverigedemokrater säger och gör (vilket oftast är motsägelsefullt så in i helvete).

    Du verkar sitta med vetskapen varför folk söker sig till dem. Då vore det ju högst intressant att du presenterade fakta för oss att diskutera.


    Jag har vänner som röstar på SD, många av dem är trötta på invandring utan integration. Tänk om alla istället för att ta bort vänner och bekanta som röstar på SD frågade dem varför. Det skulle vara bra mycket mer konstruktivt. Var själv sån för 4 år sen, utestängde sd-röstande vänner, postade inlägg på inlägg om hur dåliga SD är. Men jag insåg att det inte skulle leda någonstans.
  • IsaStardust
    Velouria skrev 2014-09-21 16:49:49 följande:

    Men vad vet dina vänner om integration egentligen, mer än vad de läser av SD?


    Tillräckligt för att jag ska lyssna på vad de har att säga.
  • IsaStardust
    Mandel skrev 2014-09-21 18:27:32 följande:

    Tja, inte vet jag vad som inte fungerar men de dubblade sitt väljarstöd trots att massor av människor skrek rasister och vände dem ryggen. Känns inte riktigt som att det var rätt taktik.

    Man ska hålla sin vän nära och sin fiende ännu närmre? Bjuda in dem till sakliga diskussioner där alla får säga sitt om allting och inte där alla lägger orden i munnen på SD och endast pratar om rasism.

    Många röstade på SD för att de var det enda partiet som åkte runt till mindre "okända" samhällen. De var de enda politikerna på riksnivå som tog sig tid att möta vanligt folk och svara på vanligt folks oroliga frågor. Folk är rädda för den ökade utländska konkurrensen. Folk är nervösa över den ökade kriminaliteten. Folk är oroliga över hur det ska gå med deras äldre anhöriga. Bostadsbristen? osv. är det då konstigt att de röstar på SD när de är de enda som svarar på deras oro?

    SD hade ju liksom ingen konkurrens...

    Det är naivt att tro att alla som röstade på SD enbart gjorde det för den påstådda tesen att de vill slänga ut alla med invandrarbakgrund.


Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!