Inlägg från: SpanskaFlugan |Visa alla inlägg
  • SpanskaFlugan

    Smutsiga sanningar om SD!

    Elake skrev 2014-10-06 21:12:50 följande:

    Jo du är både liten och ovän. Och Du far med osanning i den här tråden.

    Du ger inte ett skvatt för övriga partiers medlemmars feltramp. Utan det är bara SDs politiker som upprör dig. Rent och skärt hyckleri. Hoppas gudskelov inte du blir politiker, för hycklare är de värsta som sitter i de stolarna.


    Du har ju nu, svart på vitt, hur "brottsfördelningen" ser ut mellan partierna. Kan du inte svara på det?
  • SpanskaFlugan
    FDFMGA skrev 2014-10-07 12:55:37 följande:

    Efter Biffus redogörelse för hur det ser ut med brottsligheten bland riksdagsledamöter blev det så tyst från SD-orkestern att man bildligt talat kan höra en knappnål falla.


    Ja, jag reflekterade också över det. De verkar inte ha mål i munnen längre.
  • SpanskaFlugan
    Gert skrev 2014-10-07 19:03:36 följande:

    Bryr sig någon om vad Håkan Ljugholt tycker?


    Nu talar vi hans åsikt, inte eventuella fakta han kan ljuga om. Och jag tycker han har rätt i sina åsikter. En skam för landet att Söder sitter där han sitter.
  • SpanskaFlugan
    Gert skrev 2014-10-07 19:46:28 följande:

    Jag omformulerar. Någon som bryr sig om Ljugholts åsikter?


    Ja, jag bryr mig om alla åsikter även om jag inte alltid håller med. Och vad gäller Juholt tycker jag att det är bra att en riksdagsledamot öppet talar om vad han tycker om Söder på posten andre vice talman. Jag håller med honom fullt ut. Björn Söder bör inte sitta i riksdagen.
  • SpanskaFlugan
    Daniel12 skrev 2014-10-08 20:39:59 följande:

    Förstår verkligen inte denna alarmism över SD och dess ledamöter. Jag tror att svenskar i gemen lider av någon sorts trygghetsnarkomani där man föredrar att blunda för problemen än att tvingas se dem i vitögat. Inget parti vill erkänna att SD:s framgångar beror på att folk är rädda, inte litar på de etablerade partierna och i allmänhet ett ökande politikerförakt, samt en ökad otrygghet och ett ökat utanförskap i samhället. Varför är det så svårt för dem att se elefanten mitt i rummet? Varför är det så svårt att förstå att folk är rädda om den välfärd vi har och gärna vill behålla? Varför spottar man på arbetslösa och sjukskrivna svenskar samt pensionärer till förmån för att invandrare ska få komma hit villkorslöst och ha det så bra som möjligt? Varför SER man inte, varför HÖR man inte? Varningsklockan borde tas på fullaste allvar. Ändå denna ständiga stigmatisering av SD och SD-röstare. Jag förstår ärligt talat inte logiken..


    Du svarar själv på frågan. Du, och SD, ställer grupper mot varandra. Arbetslösa och sjukskrivna mot invandrare, ständigt vi mot dem. Vi som inte litar på SD, som ser igenom deras dimridåer, inser att det är en retorik som i alla tider använts av diverse krafter med farliga mål.

    I ett sunt samhälle ställer politiker inte grupper mot varandra.
  • SpanskaFlugan
    Daniel12 skrev 2014-10-08 21:18:56 följande:

    Ja men iom invandringen så ökar sveriges befolkning med 100 000 pers per år. Det är väl klart som korvspad att man då måste dra ner på viktiga samhällsfunktioner och socialt skyddsnät för att kunna bekosta detta? Men är det försvarbart i dina ögon? Ska en grupp människor behöva lida för att den andra gruppen ska ha det bra. Vem är det som ställer grupp mot grupp egentligen?


    Du frågade varför vi är "alarmister" över SD och jag svarade. I ett sunt samhälle ställer politiker inte grupper mot varandra.

    Diskussionen om hur invandringen ska bekostas orkar jag inte ta en gång till. Jag vet av erfarenhet att avd jag än säger kommer personer som du tycka att lösningen är att kraftigt minska invandringen eller stoppa den helt.
  • SpanskaFlugan
    Daniel12 skrev 2014-10-08 21:35:38 följande:

    Nej du kanske inte orkar diskutera eftersom du har en färdig bild av hur jag som SD-sympatisör är och resonerar. Men sanningen är ju ofrånkomligen att allt måste finansieras, det måste finnas kapital! Skulle du t.ex säga till ditt barn att det är helt Ok att hen bjuder hem en massa vänner på middag, trots att ni har väldigt begränsad ekonomi och knappt har råd att överleva själva? Svara ärligt, men du kanske redan har tröttnat eftersom "såna som jag" har en färdig lösning på problemet.


    Jag har ägnat hela sommaren åt att diskuterar fördelningspolitik med SD sympatisörer inför valet och mitt tålamod är slut.

    Men om du vill ha en ledtråd till varför din jämförelse haltar; barn på besök i en familj betalar inte skatt.
  • SpanskaFlugan
    Elake skrev 2014-10-08 21:42:12 följande:

    Jag har läst det betydligt mer seriöst än vad du har gjort.

    Och den "tolkningen" som debattskrivaren uppvisar är inget annat än rejäla påhitt.

    Jag skulle kunna vinkla Socialdemokraternas partiprogram minst lika rasistiskt om man ska hårda det. Helt meningslöst med andra ord.

    Det är bara sunt förnuft och realism när man, som i SDs partiprogram, konstaterar att alla kulturer inte matchar varandra.


    Men du har fortfarande inte kommenterat statistiken över kriminaliteten bland våra riksdagsledamöter. Hur ställer du dig till att SD är så kraftigt överrepresenterade?
  • SpanskaFlugan
    Daniel12 skrev 2014-10-08 21:50:50 följande:

    Ok men då är ju det logiska att du vilar lite och tar timeout från alla dessa provocerande SD-trådar. För att rädda ditt känsliga psyke helt enkelt.


    Ännu en SD-ist som inte klarar mer än tre debattinlägg utan att ta till personangrepp... Om du vill debattera politik, lär dig argumentera utan att ta till personangrepp så snart argumenten tar slut.
  • SpanskaFlugan
    SatanLendMeADollar skrev 2014-10-08 21:54:16 följande:

    Här är en dokumentär om SocialDemokraternas rasbiologiska institut:

    www.podcasts.nu/avsnitt/sr-p3-dokumentar/rasbiologiska-institutet

    Wiki: sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi


    Institutet stöddes av politiker från båda sidor, det var inte ett exklusivt socialdemokratiskt projekt.

    Men varför du väljer att länka till det är ett mysterium. Institutet lades ner 1956 och otaliga böcker och artiklar har skrivits sen dess för att ventilera och göra upp med de rasbiologiska strömningar som fanns i landet.

    Ingen av de ansvariga är i livet, och de sitter verkligen inte som andre vice talman i regeringen.
  • SpanskaFlugan
    SatanLendMeADollar skrev 2014-10-08 22:12:52 följande:

    Då antar jag att förintelsen a judar också var okej. Eftersom det var ett majoritetsbeslut.


    Ja, för det var ju exakt det jag skrev, eller inte... Jag påpekade bara att flera riksdagspartier var inblandade i beslutet eftersom du felaktigt pekade ut det som ett helt socialdemokratiskt initiativ.
  • SpanskaFlugan
    Daniel12 skrev 2014-10-08 22:05:41 följande:

    Haha, vem var det som inte klarade att debattera? Hen sa ju själv att han var trött på SD:are och deras argument. Därför valde hen att hoppa av debatten.


    Hej, jag kallas "SpanskaFlugan". Det är mig du har debatterat med under kvällen och det var även jag som postade det inlägg du citerade....

    Och jag sa att jag var trött på att debattera med SD:are om fördelningspolitik eftersom jag gjort det hela sommaren och svaren från er alltid blir det samma. Varför ska jag för femtioelfte gången dra harangen om varför en "vi och dem" politik är förödande för ett samhälle?

    Det finns inget som säger att jag måste debatter med dig eller någon annan. Däremot finns det en regel, både här på forumet och som vanlig hyfs, som säger att man inte använder sig av personangrepp. Du klarade två inlägg innan du kände att du var tvungen att kalla mig psykiskt svag. Svaga argument från din sida.
  • SpanskaFlugan
    SatanLendMeADollar skrev 2014-10-08 23:08:18 följande:

    Initiativet har helt socialdemokraternas. Det var de som lämnade in motionen och drev igenom det i riksdagen.


    Motionen skrevs av en socialdemokrat, en bondeföebundare(numera Centern) och en rasbiolog. Den undertecknades sedan av företrädare för flera partier, bland annat föregångarna till moderaterna, Allmänna Valmansförbundet.
  • SpanskaFlugan
    Elake skrev 2014-10-08 22:52:49 följande:

    Va? Vad ska jag kommentera kring det?

    Jag skiter i vad politiker gör för fädäser tidigare i livet, och det har jag redan klargjort tidigare i tråden.

    ALLA människor har lik i garderoben, mer eller mindre allvarliga. Och ska man mena allvar med att man är för en rättsstat, där man sonar sitt straff och sedan får en ny chans, så ska det gälla politiker också.

    Vad som spelar roll för mig, är vad de jag röstar på faktiskt åstadkommer med min röst. Vilken talan de för för mig i riksdagen.


    Du hojtade om fakta, bevis på att SD var överrepresenterade i brottsstatistiken. När bevis lades fram blev du väldigt tyst. Det tyckte jag var anmärkningsvärt. Dessutom har du inte haft samma generösa inställning till riksdagsledamöterna brott när det gäller andra partier.
  • SpanskaFlugan
    Elake skrev 2014-10-09 11:00:21 följande:

    Nej, du ljuger lika bra som vanligt!

    Jag har aldrig efterfrågat någon "fakta" på brottsdömda politiker i riksdagen.

    Jag har påpekat DITT och nihkas extrema hyckleri när ni talar om SD som ett parti tyngt av fler "skandaler" än andra.

    När vi svart på vitt uppvisat att så inte är fallet. Plus att det  inte spelar någon roll. Därför SD är det enda partiet som gör verklighet av sin nolltolerans mot rasism.

    SD är också det enda partiet som gör verklighet av demokratin och erkännandet av Sverige som en rättsstat. Att den som sonat för sitt brott också har en andra chans efter det.

    Det klarar inte ens hycklande 7klövern av att leva upp till.

    Så sluta hyckla nu! Du gör bara bort dig själv mer o mer.


    Du måste vara mentalt förvirrad. En bit längre upp i tråden finns en ytterst tydlig sammanställning av brott begångna av riksdagsledamöter. SD är i den sammanställning grovt överepresenterade, jag tror det rör sig om så mycket som 63 % av fallen.

    Och när du börjar hävda att Sverige inte är en demokrati och rättsstat snurrar du bara in dig ännu längre i foliehatten. Du är ett praktexemplar på de som försöker få SD till någon sorts sanningssägande underdog när det står klart för alla med lite mera förnuft att det samhälle de eftersträvar är allt annat än öppet och fritt.
  • SpanskaFlugan
    Elake skrev 2014-10-09 16:55:40 följande:

    Förstår inte att du ens orkar fara med så mycket osanning och genomskådliga flåskler.

    SD eftersträvar visst ett öppet och fritt sammhälle!


    Du TROR att de eftersträvar ett fritt och öppet samhälle. Jag däremot, ser en helt annan utveckling grundad på historiska erfarenheter. Inget parti med den retorik SD har har någonsin lett ett land till välstånd och framgång på demokratiska grunder.
  • SpanskaFlugan
    Biffus skrev 2014-10-09 21:15:25 följande:

    Så att SD vill stänga ute muslimska invandrare för att de är muslimer är inte särbehandling? Flera SD-politiker vill även utvisa muslimer. Några exempel på vad SD-politiker har skrivit om islam:

    "De som bekänner sig till den muslimska ideologin ser jag som ett problem."

    - Kent Ekeroth

    "I dag står vi i Europa inte mot ett militärt hot. Vi är inne i en ny fas av ett regelrätt krig som vi inte har inlett. Det är 1 400 år gammalt och det har inte förändrats nämnvärt."

    - Kent Ekeroth

    "Ett stopp för invandringen från muslimska länder, [...] hårdare kontroll och övervakning över redan existerande moskeér samt en informationskampanj om islam och dess brott mot mänskligheten, som bör införlivas i skolundervisningen"

    - Kent Ekeroth

    "Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år."

    -Jimmie Åkesson

    "Jag vill egentligen inte uttrycka mig kategoriskt, men måste generalisera här: Islam vill ha ett samhälle vid sidan av det svenska"

    -Jimmie Åkesson

    "Sverige måste införa jaktsäsong på muslimer de är det största skadedjuret vi har" - Daniel Dali Axelsson

    "ALLA är inte lika mycket värda - tyvärr"

    "Då reagerar ni förstås när jag vill diskriminera muslimer"

    -Robert Quiding

    Fast vissa väljer tydligen att blunda... 


    Tack för att ni lyfte fram det där, hade tänkt göra samma sak men ibland bara väller okunskapen in...
  • SpanskaFlugan
    SpanskaFlugan skrev 2014-10-09 21:27:04 följande:

    Tack för att ni lyfte fram det där, hade tänkt göra samma sak men ibland bara väller okunskapen in...


    Hann posta innan jag var klar! Okunskapen väller in från SD sympatisörer och man hinner inte med att bemöta allt. :)
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!