Inlägg från: FiaMedFunkk |Visa alla inlägg
  • FiaMedFunkk
    FDFMGA skrev 2014-11-04 19:02:48 följande:
    Här har du en annan skillnad mellan M och SD. Där moderaten är bekant med någon från ett kriminellt mc-gäng så har sverigedemokraten varit ledare för ett sådant.

    Hm, på bilden ser det ut som någon som kan driva in spelskulder.

    www.expressen.se/gt/bandidos-ex-ledare-tvingas-bort-fran-sd/
    Oj, vilken skillnad. Vara bästis med en HA president är alltså något fint?

    Då vet jag vad du anser.
  • FiaMedFunkk
    Velouria skrev 2014-11-06 20:30:41 följande:
    Mmm, som ser ner på eller till och med hatar de som inte delar samma världsbild. De predikar om hur ond omvärlden är och hur farliga andra människor utanför den frikyrkliga extremistvärlden är. Allt handlar om att skrämma upp folk och få dem att känna att övriga människor är onda, för att kunna nästla sig in hos svagsinta människor och helt ta över deras kropp och själ.

    De är för våldtäkt också...
    Hatar sa Bill. Uteslut en sverigedemokrat sa Bull. Skrattande
  • FiaMedFunkk
    Velouria skrev 2014-11-06 20:30:41 följande:
    Mmm, som ser ner på eller till och med hatar de som inte delar samma världsbild. De predikar om hur ond omvärlden är och hur farliga andra människor utanför den frikyrkliga extremistvärlden är. Allt handlar om att skrämma upp folk och få dem att känna att övriga människor är onda, för att kunna nästla sig in hos svagsinta människor och helt ta över deras kropp och själ.

    De är för våldtäkt också...
    Låter som du beskriver en sosse eller vänstertok. Ut och krossa lite fönster.
  • FiaMedFunkk
    nihka skrev 2014-11-11 22:37:52 följande:
    Det är ju SD själva som utesluter SDare från partiet, ingen annan kan det. Fast hur mycket det hjälper är tveksamt eftersom det inte verkar lida någon direkt brist på uteslutningskandidater - på alla nivåer.
    Medans SD städar i leden, så satsar Sossarna, MP och till viss del M på världsrekord i kriminella politiker. Bara idag har Kaplan varit inblandad i en förskingringshärva. Men han lär ju få sitta kvar, för sådant bryr sig inte den sönderrökta ledningen om.
  • FiaMedFunkk
    sjuttiofemman skrev 2014-11-12 00:50:50 följande:

    Vem är förvånad?
    www.interasistmen.se/granskning/sd-vill-infor-sarlagstiftning-att-invandrare-tycker-till-om-politik-ar-ett-problem/

    Börjar lukta diktatur banne mig!


    Något felaktigt ställd motion skulle jag säga, även om kontentan givetvis är rimlig. Istället borde det ta minst tio år att bli medborgare (om man sköter sig) och enbart svenska medborgare ska kunna rösta i något val alls.

    Sen kan du ju klaga på den diktatur vi redan har idag, där nyanlända inte får rösta och att enbart vissa invandrare får rösta i riksdagsvalet.

    Buhu..diktaturen Sverige.
  • FiaMedFunkk
    FDFMGA skrev 2014-11-14 21:29:57 följande:
    Ja, nio är ganska tidigt en fredagkväll. Men jag förstår att  du inte vet hur det fungerar i verkligheten.

    Det förvånar mig heller inte att du får inlägg anmälda och borttagna. Det bottnar naturligtvis i att du inte har förmåga att ge uttryck för vad du nu vill uttrycka utan att gå över gränsen på ett eller annat sätt.

    Och det är så typiskt att du gnäller över borttagna inlägg, finns det överhuvudtaget något här i världen som inte kan få en sverigedemokrat att börja snyfta självömkande,

    Jag skulle gissa att nästan alla som skriver på samhällsforumen får inlägg borttagna, men alla är inte sådana lipsillar att de gör någon affär av detta.

    Du har ju varirt aktiv här under de år jag skrivit och läst. Jag brukar undvika att psykologisera men min uppfattning är att du söker normaliteten men inte klarar av att möta den.

    Det finns en väg bort från galenskapen inom SD, för handen på hjärtat, särskilt hälsosamt kan det ju inte vara att alltid behöva känna att man är förfördelad i en värld där självömkandet blivit en del av den personliga identiteten.
    21 är väl lika tidigt oavsett vilken kväll det är? Eller har du problem med tidsrymden?

    Att folk anmäler inlägg är ju givetvis inte mitt fel, utan anmälarens. Vore konstigt att utesluta konsekvenstänk?

    Tja, hade din nätarmé här på forumet inte känt sig kränkta över ens blotta närvaro, så hade man ju kunnat få ha inlägg ifred, utan klåfingriga kommunisthens som ska styra den lilla verklighet de kan.

    Nu har du garanterat ätit en sådan där MP-svamp. Jag har inte varit medlem här särskilt länge alls. Visste 2013 inte ens att forumet fanns.
  • FiaMedFunkk
    FDFMGA skrev 2014-11-16 12:49:42 följande:
    Brottsdömda, var det. Det blir liksom en rättvisande måttstock.

    Var det inte Ashbergs farfar som var bankir och också kallade sig jude.

    Ibland glömmer jag hur okunniga sverigedemokrater är. Undrar vad ni sysslade med på religionsundervisningen i skolan. Judendomen ärvs på mödernet, enligt den judiska tron - att nazisterna hade en annan uppfattning är  en annan sak.

    Herregud, finns det något okunnigare än en sverigedemokrat.
    Det är helt häpnadsväckande att det finns en grupp "svenskar" som verkar ha en teflonmentalitet gentemot varje tänkbart kunskapsfragment.
    Du kan ju inte gärna kalla dig för jude. Antingen är du judisk, eller inte. Det är inte direkt något dagsformsfenomen. Idag känner jag mig judisk...
  • FiaMedFunkk
    nihka skrev 2014-11-16 15:04:20 följande:
    Det är inte några muslimer som snackar om "judemedia" här i tråden utan det är dina meningsfränder i SD och personer som av någon orsak jag inte vill uttala mig om använder nazisttermer.
    Vilka termer är det? Finns det någon helig nazistbibel med termer nergrävd på kyrkogården i Uppsala?
  • FiaMedFunkk
    FDFMGA skrev 2014-11-16 15:43:28 följande:
    Visst kan man kalla sig jude, jag har till och med för mig att Aschbergs farfar gav ut någon skrift där han kallade sig den vandrande juden - det finns en legend om en sådan, Ahasverus.

    Däremot är det tveksamt om man kan kalla Robert Aschberg för jude, såvida man inte har anammat en nazistisk definition av jude, jag betvivlar att Ascberg är jude sett till den judiska definitionen av judendom.

    Och dessutom är det intressant att så många sverigedemokrater använder jude som ett invektiv. Hur är det SD-kommunpolitikern med våldtäktsfantasierna brukar skriva - ränderna går aldrig ur.

    I detta fall skulle det kunna anspela på den tid när sverigedemokraterna sprang omkring i buskarna och heilade, numer verkar beteendet mest förekomma på fester med likasinnade, som för den SD-politikern i Halmstad som poserade med ett hakkors.

    Ser man till domarna mot SD-riksdagspolitiker så ur ju några av brotten som begåtts också tydligt naziinspirerade.

    Om ränderna aldrig går ur så är det inte konstigt att sverigedemokrater talar om judemedia eller om juden Aschelberg.
    Du har inte så bra koll på det där med judendom, va?
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!