Inlägg från: Biffus |Visa alla inlägg
  • Biffus

    Smutsiga sanningar om SD!

    Elake skrev 2014-11-26 13:45:17 följande:

    Men än så länge visar avsaknaden utav dessa avståndstaganden sin bittra sida då ingen här än så länge tagit avstånd från detta. Skrämmande är vad det är.


    Du menar förutom:
    "Vidrigt!"
    "Man kan känna avsky mot en förkastlig kvinnosyn utan att för den delen vara islamofob."
     (sensitiveguy)

    Plus jag som har tagit avstånd från förkastlig kvinnosyn nu, när jag är inloggad. 
  • Biffus
    Elake skrev 2014-11-26 13:58:46 följande:
    Ja, kan du se någonstans i denna tråden att personerna tagit avstånd från det jag länkade till? Nej, jag kan inte se det någonstans ännu. Väntar fortfarande på att "Nihka" och resten i hennes kartell ska visa avståndstagande nu. Men det lyser med sin frånvaro, illavarslande om du frågar mig.
    Sensitiveguy gjorde det. Fast det har jag redan skrivit flera gånger, men eftersom att du har missat det gång på gång tidigare i tråden så antar jag att jag behöver upprepa det ännu fler gånger. 

    Förlåt att jag inte svarade kl 13 på dagen. Jag har tyvärr en sysselsättning om dagarna, och kan inte svara förrän jag kommer hem på kvällen. 
  • Biffus
    Svt skrev 2014-11-26 14:46:42 följande:
    Jo,jag vet. Jag har ju redan presenterat den statistiken. Läste du den? Men då är vi iaf klara med att förorter och kommuner är olika saker och frågan är ju då om du verkligen bor i en av de tre mest invandrartäta kommuner?
    Svar ja. Jag bor antingen i Haparanda, Södertälje eller Botkyrka. Går ej närmare på exakt var, eftersom att jag vill slippa arga sverigedemokrater utanför mitt fönster. 
  • Biffus
    Svt skrev 2014-11-26 14:48:41 följande:
    Mmm, säger hen som bygger sin världsbild på sina känslor. Kanon.
    Fast det gör jag inte. Jag bygger min världsbild på fakta. Det är därför jag kan backa upp mina påståenden. Något som jag aldrig har sett en SD:are göra. 
  • Biffus
    Svt skrev 2014-11-26 15:03:58 följande:
    Människa, ska du verkligen spamma sönder forumet med samma citerade inlägg på varje sida? Gör signatur av den?
    Förslagsvis vill FDFMGA ha ett svar. 
  • Biffus
    Anghammarad skrev 2014-11-26 15:09:50 följande:
    Jag skulle jag gärna vilja se er berätta vad ni tycker om att SD är sprunget ur uttalat rasistiska organisationer. Att partiet haft officiellt samröre med SS officerare och att SD politiker stått framför nazistflaggor iklädda uniformer och bränt judiska författares böcker på bål.
    De säger väl som Jimmie Åkessom själv har sagt: "Sverigedemokraternas politik har aldrig varit rasistisk."
  • Biffus
    FDFMGA skrev 2014-11-26 15:44:41 följande:
    Svt skrev 2014-11-15 15:54:02 följande:
    Nu ska vi dock vara ganska klara med att det inte enbart per se är våra judiskägda dagstidningsdrakar som har sysslat med "granskningen". Det råkar vara juden Aschelberg och våldsvänster-Expo/RG som stått för förarbetet, som sedan judemedia villigt publicerat.
    Det där kallar jag verkligen att "städa upp" och vara ljusår från de nazistiska rötterna... Kräks
  • Biffus
    Svt skrev 2014-11-26 15:46:54 följande:
    Jaha? Spammandet igen...
    Inget  bättre svar? Tystnadsargument... 
    Sensitiveguy skrev 2014-11-26 15:47:24 följande:
    Varför är det då OK att dra upp Vänsterpartiets kommunistiska förflutna som en del sverigedemokrater gör ibland?
    Och att S grundade rasbiologiska institutet... För nästan 100 år sedan. Men att SD bjöd in nazister för ca 10 år sedan får man inte prata om!
  • Biffus
    Svt skrev 2014-11-26 16:39:08 följande:
    Alla muslimer kanske inte förtrycker kvinnor aktivt. Men det jag läst av Koranen och Hadither, så anser jag att min kritik är befogad. Men det finns säkert moderata, mer sekulära muslimer i väst, även om de som verkar synas mest inte är det.
    Då kan man dra slutsatsen att alla kristna är våldsbejakande? Det står trots allt i bibeln!
  • Biffus
    Svt skrev 2014-11-26 16:44:44 följande:
    Jag skulle våga sträcka ut hakan så långt och hävda att jag troligtvis är en av de mest historiskt lärda i denna tråd. Kanske hela forumdelen.

    Sen kom den magiska siffran 25 år sedan. Finns den där magiska gränsen vid 20 år? Så att vi alla vet vilket årtal ni ska sluta med nazistsympatihetsen angående SD?
    Slutade historian för 23 år sedan, precis innan VPK blev V, eller är det bara du som fastnade där? VPK blev V samma år som SD och Vitt Ariskt Motstånd demonstrerade tillsammans. 
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!